Beoordelingen 

659 commentaren van in totaal 659 beoordelingen
Service
Mart Molenaar (Westkapelle)
08-11-2019
8

Goed bedrijf, degelijke uitstraling, prima afspraak routine.

Service
P. De Marco (Oud Sabbinge)
07-11-2019
8

Wordt altijd goed geholpen en er wordt meegedacht.

Service
Simon Wisse (Vlissingen)
07-11-2019
9

Klantvriendelijk, goede service en afspraak is afspraak.

Service
J. Portegies (Middelburg )
05-11-2019
8

Al jarenlang een vertrouwd adres.

Service
Dhr. J.Overweel (Middelburg)
05-11-2019
10

Een zeer goede service en heel vriendelijk, kundig personeel.

Service
martien Smallegange (Vlissingen)
29-10-2019
8

Vriendelijke ontvangst.

Service
Eric ivens
29-10-2019
10

Vriendelijk en heel behulpzaam personeel.

Service
Paul (Vrouwenpolder )
23-10-2019
10

Altijd netjes geholpen betrouwbaar en vriendelijk

Service
a.Duynstee (zvlidsingen)
23-10-2019
10

ik denk dat dit cijfer de werkrlijkheid benaderd.

Service
Piëtro De Marco (Oud Sabbinge)
22-10-2019
8

Fijne en goede garage, vriendelijk personeel en goede communicatie(bv als het iets langer duurt)

Service
Mevr Veldhuizen (Vlissingen)
18-10-2019
10

Erg klantvriendelijk en goede service!

Service
J.A.C. Hamelink (Middelburg)
16-10-2019
9

prima dienstverlening - goed en persoonlijk contact

Service
Frits de Rijke (Middelburg)
16-10-2019
10

Uitstekende service vriendelijk personeel en bekwaam

Service
Alex R.
16-10-2019
10

Vriendelijk betrouwbaar kundig personeel, kom er al jaren met grote tevredenheid.

Service
dhr. Lex Mast (Vlissingen)
11-10-2019
9

goed bedrijf ,prettige medewerkers, vakbekwaam

Service
Mevr. L. Ruiter-Cramer (Vlissingen)
11-10-2019
10

Ze staan altijd klaar als ik ze nodig heb

Service
Michiel Veenhof (Middelburg)
09-10-2019
10

Gewoon een goede garage met kwalitatief personeel die weten wat een klant wilt.

Service
dhr. M.J. den Haan (Koudekerke)
04-10-2019
9

Vriendelijke medewerkers, goede afspraken, goede uitvoering, goede communicatie. Ik heb vertrouwen in deze dealer.

Service
Adrie Sturm (Vlissingen.)
03-10-2019
9

Ik wil zeggen dat ik over alles tevreden ben.

Service
Marion Schaaij (Middelburg)
30-09-2019
10

Vriendelijke medewerkers, je wordt altijd correct behandeld. Onderhoud aan auto wordt tot volle tevredenheid gedaan.

Service
John de Voogd (Vlissingen)
26-09-2019
8

Ik ben tevreden.

Service
Monique Ruesen (Middelburg)
26-09-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit verhouding!

Service
Hans Hoosemans (Vlissingen)
26-09-2019
10

Ik werd als nieuwe klant bijzonder goed en klantvriendelijk geholpen. Er wordt door de medewerkers zaken geregeld die ik anders zelf zou gedaan hebben.

Service
Dhr. Boone (MIDDELBURG)
26-09-2019
10

Altijd vriendelijke uitstraling.

Service
P.v.Leeuwen (Vlissingen)
26-09-2019
9

Prima, vriendelijk en correcte behandeling. Ook een pluim voor de monteurs.

Service
jack bomer (arnemuiden)
26-09-2019
10

Het is een fijne garage, altijd vriendelijk en niets is teveel.

Service
Martin Hoff (Vlissingen)
26-09-2019
9

Goede service en goede communicatie over extra kosten of werkzaamheden indien van toepassing

Service
W v strien (Vlissingen)
26-09-2019
10

Sinds 1972 klant nooit geen problemen.

Service
mevrouw Kievit
26-09-2019
9

De mensen zijn deskundig en vriendelijk. Nemen ook tijd voor een persoonlijk gesprek. De service is ook bij een kleine reparatie prima.

Service
Hans Alewijnse (Vlissingen)
24-09-2019
10

Betrouwbaar en eerlijk.

Service
Bea (Middelburg)
23-09-2019
10

Hele goede service.

Service
Fam. den Haan (Numansdorp)
20-09-2019
10

Wij zijn al jaren zeer tevreden met deze dealer. Wij moeten er 100 kilometer voor rijden, maar dat hebben we er graag voor over. We worden er altijd vriendelijk en voorkomend ontvangen en de koffie en thee is beschikbaar in de fraaie koffiehoek. Ook staat er een mand met fruit naar keuze, met een paar schilmesjes er bij. De verkopers en het garage personeel zijn ook altijd behulpzaam en vakkundig. Wij brengen altijd onze auto voor een beurt en gaan daarna een fietsroute in de omgeving maken. Meestal is alles oké, maar soms moet er ook wel eens wat gebeuren. Daar worden we dan over gebeld. Als we terug komen staat de auto alweer netjes tip top in orde en gewassen klaar. Na gebruik gemaakt te hebben van de schone toiletten, keren we weer tevreden huiswaarts en merken dan dat de auto ook weer beter rijdt.

Service
a.m.pouwels (vlissingen)
04-09-2019
10

goede vakmensen die de afspraken nakomen

Service
peter en marjon (Biggekerke)
03-09-2019
9

Prima geholpen, altijd vriendelijk geholpen ook al hebben we er nog nooit een auto gekocht en hebben we onlangs ipv een nieuwe Toyota een nieuwe Honda gekocht.We rijden nog steeds Toyota IQ

Service
G. de Looff (Oost Souburg)
03-09-2019
10

Klantvriendelijk en deskundig personeel

Service
Richard Ollefers (Oost Souburg)
03-09-2019
10

Klant vriendelijk relax en ontspannen mensen die je op je gemak stellen en mee denken en niets te veel is Zeer gast vrij. en kennis van zaken en hun klanten.

Service
Albert Dijkstra (Vlissingen)
23-08-2019
10

altijd zeer gastvrij ontvangst en de koffie staat klaar!

Service
Rob Vermaas (Vlissingen)
21-08-2019
10

Jarenlange relatie ,prima service. Personeel kent mij en mijn auto.

Service
R Bongers (Vlissingen )
07-08-2019
9

Goede service en vriendelijk personeel Aanpassing vakkundig gedaan

Service
Peter de Koning (Vlissingen)
02-08-2019
10

prima service snelle afhandeling indien mogelijk het personeel is altijd vriendelijk ik hoef geen andere garage meer

Service
Peter Faase (Middelburg)
31-07-2019
10

Toyota de Jonge, Vlissingen en Goes, onderscheiden zich, in positieve zin, van andere (merk) garage's. Klant tevredenheid, vriendelijkheid en service zijn zeer goed.

Verkoop
W.J. Monné (Middelburg)
31-07-2019
10

Uitstekend bedrijf, al jaren klant, zéér tevreden

Verkoop
H. Schütz
23-07-2019
9

Zeer tevreden met de service. Vriendelijk personeel, die de tijd voor je neemt.

Verkoop
ing J.P.van de Velde (Vlissingen)
23-07-2019
10

Betrouwbare garage met vriendelijk personeel en een open en eerlijke beantwoording van vragen

Verkoop
Jan Tramper (Oost-Souburg)
23-07-2019
10

Al jarenlang genoten van een uitstekende service.

Verkoop
Cor van Esterik (Domburg)
23-07-2019
9

Vriendelijk, deskundig, flexibel.

Verkoop
Mevr. Baijens
23-07-2019
10

Klantvriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
J Hamelink (Vlissingen)
23-07-2019
9

Vriendelijk en vakkundig.

Verkoop
Aidette (vlissingen)
23-07-2019
10

Ik vind Autobedrijf De Jonge B.V. een goeie dealer, deze mensen hebben geduld en maken tijd voor je om alles uit te leggen. Als je binnen komt voel je je al thuis. Iedereen groet, als je even moet wachten maak een ander een praatje met je: een fijn gevoel krijg je dan.

Verkoop
De Heer Rob Matla (Oost Souburg)
23-07-2019
8

Het is zoals het is.Ik verwijs toch naar voorgaande vragen.Begrijp niet waarom ik ze niet mag herhalen.

Verkoop
Dhr. den Outer (Vlissingen)
23-07-2019
10

Prima bedrijf, wordt prettig geholpen.

Verkoop
D. Casetta
23-07-2019
10

Super service en zeer vriendelijk en vakkundig personeel! Ga zo door!

Service
Boy Sekewael (Oost Souburg)
19-07-2019
10

Wordt altijd goed geholpen en bij problemen wordt er meegedacht en oplossingen aangedragen die niet altijd verwijzen naar de dealer zelf.

Service
Mevr aanneemt Wiel (Zoutelande)
17-07-2019
10

Prima service, wachten duurder veel langer dan geplande maar kreeg een leen auto. Top service

Service
De heer J.C. cornelis (Vlissingen)
11-07-2019
9

Het is een soort thuiskomen. De medewerkers kennen mij, ook bij naam. al jarenlang trouwe kant. en heel fijn in mijn woonplaats aanwezig!

Service
Wim vermeule (Vlissingen )
11-07-2019
9

Betrouwbaar

Service
Mevr. E.M. Verdaasdonk (Vlissingen.)
11-07-2019
8

Ik ben heel tevreden over Autobedrijf De Jonge B.V. Mijn vorige garage in Drachten voldeed ook prima.

Service
Miranda den Hollander (Oostkapelle)
04-07-2019
9

Vakkundige mensen die zeer klantvriendelijk en servicegericht zijn. Netjes een fiets mee. Auto keurig afgeleverd.

Service
P. van Kekem (Vlissingen)
04-07-2019
7

dit is mijn eerste bezoek en ben daar zeer tevreden over

Service
Ruud Boel (Middelburg)
04-07-2019
9

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering.

Service
Mevr.van Iersel (Vlissingen)
28-06-2019
10

We worden altijd zeer vriendelijk geholpen.en de afspraken die gemaakt worden, worden via mail bijtijds doorgegeven en afgehandeld. Het is ook heel fijn dat de auto na zijn beurt rijklaar staat. We kunnen er zo mee wegrijden. Ook de ruimte om te wachten is heel prettig. Met koffie, thee of fruit en een praatje met de verkoper of de receptioniste.

Service
W. de Bruijne (Oost-Souburg)
21-06-2019
9

Vriendelijk en kundig personeel, van receptie tot werkplaats

Service
Ron Bok (Vlissingen)
21-06-2019
10

Uiterst vakbekwaam en professioneel personeel die weten hoe het hoort en wat belangrijk is!

Service
H.Monnier (Vlissingen)
14-06-2019
10

Een garage waar je altijd prettig wordt geholpen en een prima service geeft. Al tientallen jaren!

Service
Henk Post (Vlissingen.)
05-06-2019
9

Goede hulp, deskundigheid, vriendelijk personeel en goede koffie, ook belangrijk.

Service
Fam. J. Riemens (Middelburg)
31-05-2019
9

Zeer tevreden. Klantvriendelijk

Service
B.l. Dijkstra (Beilen)
24-05-2019
10

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening, gedurende de wachttijd van de reparatie kopje koffie aangeboden!

Service
A.de Lange (antonie) (Middelburg)
17-05-2019
9

Een cijfer 9 is toch heel hoog!

Service
Marco Driel (Vlissingen)
08-05-2019
9

Miste de koffie, maar was er dan ook kort. Prettige vrolijke en behulpzame mensen is wat ik er tegen kwam. Prijs is er dan ook naar maar daar rijd ik dan ook een Toyota voor

Service
Dhr.E van Egeraat (Oost Souburg)
24-04-2019
10

Autobedrijf de jonge B.V.in Vlissingen daar wordt je netjes geholpen.Ben er al 50 Jaar klant.

Service
ing J.P.van de Velde (Vlissingen)
24-04-2019
10

gastvrije ontvangst en correcte afhandeling

Service
Pieter W. Harwijne (Middelburg)
24-04-2019
9

Een 9 vind ik het hoogst haalbare in een beoordeling, over wat en hoe het ook gaat. Kan met mogelijk toch nog iets, wat nog niet bekent of opgevallen is, verbeteren.

Service
Johan Cujé (Middelburg)
24-04-2019
9

Meer dan 30 jaar tevreden klant.

Service
Jacky Luitwieler (Oost-Souburg)
24-04-2019
9

Al eerder genoemd goede garage met vriendelijk en kundig personeel

Service
Mevrouw Guilliet
24-04-2019
9

Klantvriendelijk en keurige mensen

Service
Teo van der Have (Vlissingen)
24-04-2019
10

Altijd vriendelijk, netjes schoon en opgeruimd.

Service
John van Zee (Middelburg)
24-04-2019
10

Betrouwbaar en zeer professioneel bedrijf. Prettige sfeer en doen wat ze beloven.

Service
W van strien (Vlissingen)
18-04-2019
10

Klant vriendelijk kom er 47 jaar.

Service
M. Bil
10-04-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam, kundig. Staan altijd klaar om te helpen, ook als we zonder afspraak langs gaan.

Service
Mary every (Vlissingen)
10-04-2019
10

Al jaren klant en altijd zeer goed geholpen.

Service
L. Dieleman (Middelburg)
10-04-2019
8

Ik geef nooit meer dan 8 dus geen aanvullend advies.

Service
J.de Visser
10-04-2019
9

Betrouwbaar en vakwerk zoals het hoort. TEVREDEN KLANT??

Service
Dhr Craanen (Middelburg)
10-04-2019
10

Vriendelijk geholpen. Afgesproken prijs nagekomen. Auto gewassen en op afgesproken tijd klaar. Uitleg factuur. Perfect

Service
M. Besuijen
10-04-2019
10

Goede, snelle service en vriendelijk personeel.

Service
Jaap Verijzer (Oost-Souburg)
09-04-2019
9

Prima service, correct, persoonlijk. Serieus genomen welkom gevoel.

Service
Ivens (Vlissingen)
09-04-2019
10

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Service
Mevr. Braam-Biessels (Middelburg)
09-04-2019
9

Zeer correcte afhandeling en terugkoppeling van de reparatie.
Beleefde ontvangst en begeleiding.
Geen op/aanmerkingen over receptie, terugkoppeling, werkplaats en aflevering.

Service
Wies Keunen (domburg)
06-03-2019
9

Altijd vriendelijk, overleggen steeds als er meerkosten zijn. Halen mijn auto in de ochtend op en hij staat s, avonds weer voor de deur. Ook als ik controle wil over de bandenspanning bel ik van tevoren en altijd ben ik welkom.

Service
van der Ploeg (Serooskerke)
21-02-2019
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar, altijd hulpvaardig, komen afspraken goed na en er wordt meegedacht over de best mogelijke opties. Voor mij een prima bedrijf.

Service
A Zwemer (Middelbur)
20-02-2019
8

Stellen gebreken vast, hangen er prijs aan, bestellen keurig het goede, afspraak correct, prijs volgens afspraak.

Service
Visser (Middelburg)
20-02-2019
10

Klantvriendelijk, duidelijk, open, respectvol en bovenal vakkundige medewerkers.

Service
Dhr. E. te Groen (Middelburg)
20-02-2019
9

Vriendelijk personeel, ze kennen mij en de auto, adviseren goed. Goede service en nazorg.

Service
Fam Baljeu
14-02-2019
8

Wederom prima geholpen, vriendelijk personeel die je ook het gevoel geven dat ze je kennen, je bent zeker geen nummer. De kosten voor een beurt zijn zeer redelijk en de nodige reparaties worden vooraf besproken.

Service
Joke Hamelink (Vlissingen)
14-02-2019
10

Vriendelijk en behulpzaam.

Service
Ronald van Weijnsbergen (Schoondijke )
14-02-2019
9

zijn erg vriendelijk.

Service
Pf spiljard adriaanse (Middelburg)
03-02-2019
8

Altijd goed geholpen

Service
J.P.M. Miltenburg (Vlissingen.)
01-02-2019
10

Ik doe al jaren zaken met garage De Jonge en nog nooit klachten gehad.Alles gaat zorgvuldig en zakelijk.

Service
wim sanders (vlissingen)
01-02-2019
8

Omdat het bedrijf in mijn ogen een dikke voldoende verdiend.tav betrouwbaarheid.

Service
A.C Matsinger (Middelburg)
25-01-2019
9

Communicatie, afspraken , behandeling, service zijn prima

Service
Francke (Zoutelande)
23-01-2019
8

Een acht is nogmaals toch prima

Service
Dhr. Overweel
23-01-2019
10

Onderhoud en service is uitstekend, bovendien werken er heel vriendelijke mensen.

Service
J.W. Köhler
23-01-2019
9

vriendelijke en goede service

Service
Dieter.Franssen (Middelburg)
16-01-2019
10

ik word altijd correct behandeld

Service
Dhr. C. Willemse (Middelburg)
11-01-2019
10

Zeer behulpzaam, goede koffie en goede service

Service
Hans Borgs (Vlissingen)
04-01-2019
9

Wij zijn al zo’n 40 jaar klant bij deze garage en zijn super tevreden. De tweedehands auto’s die we er kochten bleken stuk voor stuk betrouwbare auto’s waar we jaren probleemloos plezier van hebben gehad!

Service
Leo Lok (Vlissingen)
04-01-2019
9

Uitermate correct te woord gestaan en goede afspraken gemaakt: zowel via de receptie alsmede met de werkplaats. In verband met de bijzonderheid van de uit te voeren werkzaamheden was er goed overleg en werd ik betrokken bij de werkzaamheden. Het is fijn als jouw mening ook telt. Geduldige uitleg aan een leek als ik en....een kosten nota die lager uitviel dan ik had gedacht. Niet het gevoel dat je alleen maar een klant bent, maar een persoonlijke benadering.Top!

Service
Eric de Roo (Middelburg)
04-01-2019
9

Het is een zeer klantvriendelijke en betrouwbare dealer, met goede voorlichting.

Verkoop
Jacobse (Oost souburg)
04-01-2019
10

We zijn al meer dan 25 jaar klant

Service
Gilles Provoost (Oost-Souburg)
04-01-2019
10

De afspraak maken ging zeer vlot via internet. Al de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Als extra service hebben ze de auto door de wasstraat gehaald waar ik niets voor hoefde te betalen.

Service
J. Hennekam
04-01-2019
10

Perfecte service

Service
J.A. Meijndert (Middelburg)
04-01-2019
10

Je wordt er correct geholpen. Staan altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel

Service
L. van Biemen (Middelburg)
04-01-2019
10

Omdat er gewoonweg niets is aan te merken op hoe ze werken. In het verleden heb ik echt slechte ervaringen opgedaan, bij merkdealers, en Toyota de Jonge Vlissingen is voor mij, tot nu toe althans, echt een verademing in autoland. Blijf zo doorgaan :-)

Service
Hans (Noord beveland)
04-01-2019
10

Betrouwbaar klantgericht, uitstekende service

Service
Age koster (Middelburg)
04-01-2019
10

Voor ons een dealer die waar maakt wat service is.

Service
E v Damme
14-12-2018
9

al ruim 30 jaar klant bij een betrouwbaar bedrijfservice en informatie is goed

Service
Ben Ederveen (Oostburg)
14-12-2018
10

Zeer goede dienstverlening en service!

Service
R. Catsman (Middelburg)
13-12-2018
9

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk

Verkoop
John Wielemaker (Oost-Souburg)
13-12-2018
9

Een heel goed bedrijf, en keurig en kundig personeel.

Service
Piet de Ridder (Vlissingen)
05-12-2018
9

Zeer prettig receptie en werkplaats personeel, zeer hulpvaardig indien dat al nodig zou zijn.

Service
Koos en Yvonne Borg (Vlissingen)
05-12-2018
9

Auto Garage de Jonge is een betrouwbaar , vakbekwaam en vriendelijk bedrijf waar we al 10 tallen jaren met genoegen komen en waar we familie en vrienden graag en met trots op attent maken.

Service
Simon Wisse (Vlissingen)
05-12-2018
9

Altijd correct behandeld. Klantvriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
mevr ECM Jiskoot van Essen (Vlissingen)
05-12-2018
9

personeel is ter zake kundig, en klantvriendelijk en werken netjes, zijn rustig en behandelen je met respect, alleen was er een nwe accu geplaatst en daardoor was mijn radio op tilt, kostte me weer wat moeite om hem in te stellen

Service
Henk Post (Vlissingen)
05-12-2018
9

Ben een tevreden klant bij Toyota de Jonge te Vlissinen. Leuk, vriendelijk en deskundig personeel. Gewoon zo doorgaan.

Service
Cornelisse
05-12-2018
10

De service goed en vriendelijk personeel

Service
B.H. Vader (Middelburg)
30-11-2018
10

Uitstekende garage, zeer prettig personeel, fijne uitstraling.

Service
van den Berg W . Hr. (Vlissingen)
30-11-2018
10

Ik heb de indeling gezien VOOR de verbouwing en na , het is er 100 % op vooruit gegaan

Service
dhr. Lex Mast (Vlissingen)
30-11-2018
9

Een goed bedrijf, prettige ontvangst en vakbekwame mensen.

Service
M. W. Smolders (Middelburg)
30-11-2018
9

Fijn bedrijf met uitstekende service en vriendelijk personeel.

Verkoop
C.A. Lammers (Vlissingen)
30-11-2018
10

Ze doen alles om je vragen te beantwoorden, je te helpen. Ze zijn vriendelijk, je wordt voorgesteld aan de andere medewerkers in de showroom, kortom ik heb vond het prima.

Service
Jan van Riel (Vlissingen)
23-11-2018
10

Vakkundig en zeer vriendelijk.

Verkoop
Marcel Claes. (Oost-Souburg.)
23-11-2018
10

Ik ben als nieuwe klant zeer behulpzaam en vriendelijk ontvangen bij autobedrijf De Jonge B.V. Verdere te verwachten service heb ik nog geen ervaring mee maar van wat ik gehoord heb moet die goed zijn dus heb ik er alle vertrouwen in.

Service
Joop Boshuisen (Vlissingen)
14-11-2018
10

Prima service. Vriendelijk personeel. Als klant wordt je aan de balie herkend. Werkzaamheden worden altijd correct en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Zijn er bijzonderheden dan wordt je vooraf telefonisch geinformeerd.

Service
Jan Vink (Biggekerke )
09-11-2018
9

Deskundigheid, vriendelijkheid van het personeel.

Service
Paul Corbijn (Vrouwenpolder. )
09-11-2018
10

Vriendelijk, goede voorlichting en komt afspraken na Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Service
Mevr. Van Tilburg (Middelburg)
02-11-2018
10

Wat ik al zij: een goede sfeer daar zowel in de werkplaats als bij de receptie!

Service
Dhr. Berrevoets (Vlissingen)
02-11-2018
10

Klantgerichtheid fijne verkopers in de omgang.

Service
Loes Spruyt (Middelburg)
02-11-2018
10

Omdat ik nog nooit zo'n goede garage heb gehad. Bijzonder aardig personeel, lekkere koffie en ik rijd met een zeer gerust hart lekker rond in mijn Toyota Ayco.

Service
Jacob van de Velde (Vlissingen)
29-10-2018
9

Vriendelijke en gastvrije receptie en duidelijke uitleg over verrichte werkzaamheden.

Service
J. Melse (Vlissingen)
17-10-2018
9

Omdat bij binnenkomst altijd iemand bereid is om je te woord te staan met goede duidelijke uitleg.

Service
Cees. Jonker (Burgh Haamstede. )
17-10-2018
9

Het bedrijf heeft in alle afdelingen klantvriendelijke en zeer betrokken vakmensen.

Verkoop
A.Matze (Oost Souburg )
11-10-2018
10

Zeer klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Als je klant bent in Vlissingen wordt je ook prima geholpen in Goes. Zeer persoonlijk contact. Uitstekende service.

Service
R.Samson (Vlissingen)
11-10-2018
8

Dit is een bedrijf waar je op kan bouwen , doen hetgeen afgesproken is en zelf meer dan dat .de ontvangst is super en de vriendelijkheid geeft vertrouwen wat het ook waard is ...en Toyota rijders zijn blijde rijders ...ha ha ...maar waar .

Verkoop
E Brandes (Vlissingen)
11-10-2018
7

Goede klantvriendelijkheid

Service
Loes en Lou Blok (Middelburg)
11-10-2018
10

Autobedrijf De Jonge B.V. heeft ons gedurende negen jaar nooit in de kou laten staan.

Service
Marinus Touw (Oost Souburg)
08-10-2018
10

Toyota de Jonge in Vlissingen, een garage waar je op kunt vertrouwen.

Service
Michiel Veenhof (Middelburg )
05-10-2018
10

Goede service

Service
Kees Joosse (Vlissingen)
05-10-2018
9

In het algemeen goed geholpen met alles

Service
JAv.dPutte
26-09-2018
9

Prettige behandeling.

Service
W van strien (Vlissingen)
25-09-2018
10

Betrouwbaar vriendelijk en hulpzaam

Service
Sjaak Fransooi (Vlissingen)
19-09-2018
10

Krijg altijd een zeer goede uitleg en heb nog nooit de monteurs bij dit bedrijf dat zij zich niet betrokken voelen met de uitvoerende werkzaamheden die ik aan hen vroeg

Service
j bomer (arnemuiden)
13-09-2018
10

Een garage waar alles goed georganigeerd is,je weet waar je aan toe bent.

Service
Willem Poppe (Yerseke)
13-09-2018
9

Ik kom er al jaren en je word altijd netjes en goed geholpen en je kent ze allemaal bij naam en er is niets teveel voor hen

Service
H.J.W.Lipman (Zoutelande)
12-09-2018
10

Goede service en kennis van zaken

Service
Dhr. H. Moleveld (Vlissingen)
06-09-2018
10

Bij aankoop van een occasion-Toyota Yaris- een klein jaar geleden was het prettig zakendoen en tot volle tevredenheid. Bij de recente, kleine reparatie was dit opnieuw het geval. Ook voor de toekomst blijf ik zeer waarschijnlijk voor Toyota en dit autobedrijf kiezen!

Service
Jaap Schoonrok (Oost-Souburg)
06-09-2018
9

Nog niet lang in tijd ervaring maar inmiddels wel 3 x contact gehad met de receptie/werkplaats. Alle keren goed, tijdig en service gericht geholpen. Eerste keer zelfs met pech langs de weg door toevallig passerende monteur geholpen. Hij zorgde dat we zelf rijdend de garage konden bereiken en heeft daar het probleem direct verholpen! Alle lof voor deze service.

Service
mevr.pouwels (vlissingen)
06-09-2018
10

vriendelijk en accuraat

Service
Piëtro De Marco (Wolphaartsdijk)
05-09-2018
8

Ik wordt er altijd heel vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Service
Rob Vermaas (Vlissingen)
05-09-2018
10

Rijdt al 30 jaar Toyota en kom hier dus al heel lang als tevreden klant

Service
J. Gabrielse (Middelburg)
05-09-2018
9

Gewoon goed

Service
Dhr. S. Westdorp (Middelburg)
31-08-2018
9

goede service en een mooie showroom met keurig zitje / koffiehoek

Service
K.P. den Haan en H.H. den Haan de Rooy. (Numansdorp)
29-08-2018
10

Vriendelijk personeel en een vriendelijke ontvangst. Fietsen te leen indien nodig. We werden gebeld dat er een spijker in de achterband zat, of deze ook gerepareerd moest worden. Er wordt je iets te drinken aangeboden en bovenal de auto rijdt altijd merkbaar beter na een beurt. Bovendien is de auto door de wasstraat gegaan als we hem weer ophalen. Super garage!!

Service
Piëtro De Marco (Wolphaartsdijk)
29-08-2018
8

ik wordt er altijd goed, snel en vriendelijk geholpen

Service
P. Faase (Middelburg)
29-08-2018
10

Een excellente service voor de mensen die ook de mens achter de auto waarderen.

Service
Huib Cijvat (Westkapelle)
22-08-2018
10

prima garage

Service
MJHC vermaat (Middelburg)
17-08-2018
10

Zeer tevreden over mijn Toyota aygo.Personeel is erg vriendelijk en de service die ik krijg is gewoon fantastisch.Dit zorgt dat ik een trouwe klant blijf bij de jonge en dit mijn 4e aygo is.

Service
heuker m (oost=souburg)
06-08-2018
8

gewoon goed

Service
J.K. de Bruijne (Middelburg)
03-08-2018
9

Het is een vakkundig bedrijf waar je vertrouwen in kan hebben.

Service
Huib Koekkoek (Vlissingen)
01-08-2018
10

Mensen zijn zeer deskundig, weten waar ze het over hebben en een heel goede service!

Service
Hans Hamelink (Middelburg)
25-07-2018
8

Bij Autobedrijf De Jonge BV worden we altijd uitstekend geholpen en krijgen we goede adviezen. Bovendien treffen we vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat wil nog je meer.

Service
Rijnie de Witte (Oost-Souburg)
25-07-2018
10

Vertrouwen in het merk en de dealer. Prettig: dealer in mijn woonplaats. Persoonlijke benadering

Service
J, Lauw
24-07-2018
10

Jaren lang Toyota rijder

Service
Piet Moerland (Arnemuiden)
18-07-2018
10

Altijd goede service en uitleg van de kosten.

Verkoop
Jan van Lieshout (Vlissingen)
17-07-2018
9

top service en heldere uitleg.

Service
ko blaas (aagtekerke)
11-07-2018
9

ik ben uiterst tevreden

Service
Rinus Hofman (Middelburg)
09-07-2018
10

Alle orders worden keurig volgens afspraak uitgevoerd.

Service
De Heer J.C. Cornelis. (Vlissingen.)
09-07-2018
9

Zeer trvreden klant al zeer veel jaren. Een 10 geef ik nooit!

Service
Mevr. Schoenmakers
09-07-2018
9

Je wordt altijd zeer prettig te woord gestaan en bij vragen krijg je een duidelijke uitleg

Service
ad wieland (kamperland)
09-07-2018
8

zeer tevreden

Service
Marianne Gommers (Middelburg)
09-07-2018
10

Zeer tevreden

Service
W. Hendriks (Vlissingen)
09-07-2018
10

Zowel de service, werkzaamheden als het contact met de medewerkers is goed en wekt vertrouwen bij ons als klant. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt contact gezocht, wanneer er onvoorziene kosten zijn.

Service
Leo van Daalen (Mddelburg)
27-06-2018
8

Ik vindt dit cijfer hoog genoeg en dan doe je het goed als bedrijf. Een 9 of een 10 is tegen het perfecte en dat is bijna niet mogelijk. Ik kom zelf uit de techniek vandaar dit cijfer.

Service
Miranda den Hollander
27-06-2018
9

Keurige service en heldere uitleg na overleg over de extra kosten.

Service
Anjo Francke (Vlissingen)
21-06-2018
9

Toyota De Jonge heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Al vanaf het begin dat ik interesse toonde in een C-HR tot en met de 1e onderhoudsbeurt krijg je het gevoel dat je als klant welkom bent en dat men belang hecht aan een goede relatie met de klant. De combinatie van een uitstekende auto en een dealer die daarop aansluit in kwaliteit, is naar mijn mening het ideale recept om een klant voor lange tijd te behouden.

Service
Harrie van Dijk (Middelburg)
20-06-2018
10

Prima service en duidelijke uitleg wat men heeft gedaan bij een onderhoudsbeurt .

Service
Wim van Aalst (Middelburg)
20-06-2018
10

Jarenlange ervaring met deze garage met beleefd goed personeel.

Verkoop
wim van der burg (vlissingen)
12-06-2018
10

zeer goede service en behandeling

Service
Wim Vermeule (Vlissingen)
07-06-2018
9

Prima service en klantgericht dénken

Service
K.S.WONGSOREDJO (MIDDELBURG)
06-06-2018
10

iK BEN OVER ALLES ZEER TEVREDEN, ALLEEN JAMMER DAT ER EEN VERGISSING IS GEMAAKT.iK HAD EEN AFSPRAAK VOOR DE APK EN EEN GROTE BEURT.tOEN IK ER WAS WERD ER NA DE APK GEZEGD HIJ IS KLAAR, ALLEEN WAS ER VERGETEN EEN GROETE BEURT AAN TOE TE VOEGEN, DAAR MOET IK LATER VOOR TERUG KOMEN.VERDER OVER ALLES TEVREDEN.

Service
Erik Wijkhuijs (Serooskerke)
01-06-2018
8

Goede uitleg uit te voeren werkzaamheden, ophaalservice auto thuis hier op het dorp, door baliemedewerkster, top !

Service
Erik Bongers (Vlissingen)
01-06-2018
8

Prima garage, die ook mee denkt en ook probeert om de kosten voor onderhoud laag te houden.

Service
Peter van Nieuwland (Vlissingen )
30-05-2018
8

Correct en vriendelijk personeel en goede service. Niet te beroerd om een praatje te maken.

Service
Floris Sorgedrager (Vlissingen )
25-05-2018
10

Correcte vriendelijke mensen

Service
Besuijen
24-05-2018
9

Ze kennen je naamondanks dat er er maa zelden komt.

Service
van den Berg W . Hr. (Vlissingen)
24-05-2018
10

omdat ik daar correct en menselijk behandeld wordt

Service
Henk Post (Vlissingen)
24-05-2018
10

Er wordt goed en professioneel werk geleverd. Er heerst in de ontvangstruimte van de garage een gezellige en gemoedelijke sfeer met leuk personeel, die je met raad en daad te woord staan. Kortom een fijne en goede garage.

Service
Louis (Serooskerke)
04-05-2018
9

Ik heb jarenlange ervaring met deze mensen en ben nimmer teleurgesteld. Betrouwbaar, vakkundig, klantvriendelijk en goede service. Wat wil je als klant nog meer?

Service
J. Portegies (Middelburg)
02-05-2018
8

Al jarenlang goed, betrouwbaar en servicegericht.

Service
Remco Breel (Veere)
02-05-2018
10

Bij toyota de jonge word je van begin tot eind goed en vriendelijk geholpen.het zijn daar vakmensen dat straalt alles uit.

Service
Joep van Sloten (Pijnacker)
02-05-2018
10

Toyota De Jonge heeft me voortreffelijk geholpen op het moment dat ik daar moest zijn voor werk. Kreeg een prima auto mee en diagnose + eindafrekening stemde overeen. Top garage, compliment voor de monteur die de diagnose stelde en verdere afhandeling door de garage!

Service
Kees van der Horst
02-05-2018
9

Klant vriendelijk en zaken kundig.

Service
Luc van Biemen
02-05-2018
10

Ontzettend goede service. Nog nooit meegemaakt in het soms erg schimmige autowereldje, en dat stemt me enorm blij. Er wordt ook nog eens goed meegedacht met de klant. De klantgerichtheid is geweldig goed. Gewoon TOP dus :-)

Service
Mevrouw Wattel
30-04-2018
8

omdat ik tevreden ben over elk jaar weer het beurtje en de hulp die direct geboden wordt bij pech.

Service
Mevrouw J Delfos (Vlissingen)
25-04-2018
10

Super goede services, betrouwbaar en zorgvuldig. Schone omgeving en snelle bediening

Service
Mevr. Arends
25-04-2018
10

Goede service, uitstekend verricht werk. Ze proberen je altijd zo goed en zo snel mogelijk te helpen. De prijs komt altijd overeen met de van tevoren gemaakte afspraken; zeer transparant en goede communicatie.

Service
Dirk van der Net (Scheveningen)
05-04-2018
9

Ik ben al jaren een ZEER TEVREDEN klant bij Autobedrijf De Jonge te Vlissingen, zelfs na mijn verhuizing van Zeeland naar Scheveningen ben ik deze dealer trouw gebleven.

Service
Mevr. Minderhoud-Hermans (Middelburg)
05-04-2018
10

steeds zeer correct behandeld

Service
C.j. van den Broek (Vlissingen)
05-04-2018
8

Geen klachten

Service
J.C.But (Vlissingen)
05-04-2018
10

In principe is een toelichting hier helemaal niet nodig,omdat er voor mij géén minpunten zijn Ik rij al jaren Toyota en kom al jaren bij dit autobedrijf en niets anders dan lof!!

Service
Stephan de Beer (Middelburg)
05-04-2018
9

Zeer net en kundig personeel in een keurige zaak!

Service
Wim Rouffaer
04-04-2018
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service
Henk van Gelder (Axel)
28-03-2018
10

Op basis van primair de kwaliteit van het geleverde, namelijk het merk Toyota, voldoet deze garage op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid aan alle eisen die je aan een merkgarage mag stellen.

Service
w van den bosse (middelburg)
28-03-2018
9

ben tevreden

Service
L. Dieleman (Middelburg)
26-03-2018
9

vriendelijke ontvangst, mooie showroom, geen problemen gehad met onderhoudsbeurten.

Service
Bertus en Nellie Blankers (Grijpskerke)
21-03-2018
10

Team van dit bedrijf is gewoon top!

Service
Ruud K (Oost-Souburg)
21-03-2018
8

Alle jaren goed geholpen.

Service
A Vermeulen (Middelburg)
21-03-2018
9

Snelle service

Service
Wies Keunen (Domburg)
07-03-2018
10

Zijn klant vriendelijk, altijd bereid om mee te denken over datum die uitkomt. Vaak haalt een monteur mijn wagen op en brengt hem keurig weer terug. Overleggen altijd als een onderdeel aan vervanging toe is. Goede koffie en altijd vrolijk gestemd.

Service
Cor
07-03-2018
10

Deskundige vakmensen. Vriendelijk en behulpzaam. Vooraf duidelijkheid over de rekening.

Service
marijke dijkstra (koudekerke)
06-03-2018
10

het is de beste dealer die ik gehad heb

Service
Dhr. Van Iersel (Tilburg)
28-02-2018
10

Goede communicatie, vriendelijk te woord gestaan, goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service.

Service
Karel van de Beek (Middelburg)
28-02-2018
10

De benadering van de medewerkers is heel persoonlijk, vriendelijk en professioneel.Men weet wie je bent en waarvoor je komt. Er wordt gedaan wat wordt gezegd en gezegd wat wordt gedaan. Je voelt je dus welkom en serieus genomen.

Service
Ria lameijn (Vlissingen)
08-02-2018
10

Ik word altijd goed geholpen door aardige mensen en ben al heel wat jaren klant.Ze denken met je mee, geven bericht als er extra onkosten zijn.Ik hoop nog jaren van hun service gebruik te kunnen maken.

Service
Ron Bok (Vlissingen)
24-01-2018
10

UITERST PROFESSIONELE UITSTRALING, ZEER CORRECT, VAKBEKWAAM EN SERVICE GERICHT PERSONEEL. KORTOM EEN PERFECTE COMBINATIE OM KLANTEN GOED TE WOORD TE STAAN EN SERVICE TE VERLENEN AAN HET TE ONDERHOUDEN VOERTUIG.MIN COMPLIMENTEN AAN ALLE MENSEN DIE ER WERKZAAM ZIJN!!!

Service
Mevr.S.C Bleijenberg (Vlissingen)
24-01-2018
10

zoals reeds eerder vermeld ben ik zeer tevreden over de geleverde diensten en vind ik het belangrijk dat dit samen gaat met de vriendelijke behandeling door het hele personeel.

Service
Jan Santegoeds (Oostkapelle)
22-01-2018
9

klantvriendelijk

Service
Dhr. Haegens (Vlissingen)
19-01-2018
9

Goede service, snelle afhandeling. Vriendelijke medewerkers en een behulpzame werkplaatsafdeling. Bij klein probleem word er gelijk gekeken.

Service
Peter&Marjon
17-01-2018
9

Ondanks dat we onze beide Toyota’s niet bij de Jonge gekocht hebben genieten we wel van top service!

Service
R. Catsman (Middelburg)
12-01-2018
9

Goede service, prettig personeel

Service
Mevr. Roose (Vlissingen)
03-01-2018
9

Alles naar wens,

Service
Paul te Booij (Aardenburg)
03-01-2018
8

Nette service, aangename benadering, attent, denken mee met je ook al gaat het om een lease auto

Service
Anoniem
22-12-2017
9

Ben zeer tevreden over de medewerkers, service en kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en medewerkers van Toyota De Jonge Vlissingen.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

zie eerder . aardige mensen, goede service

Service
Anoniem
20-12-2017
8

prima servicevriendelijke bejegeninghoge kwaliteit

Service
H. Borgs (Vlissingen)
20-12-2017
9

Als er iets aan de auto moet gebeuren wordt duidelijk uitleg gegeven over het waarom en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Ook na onderhoudsbeurt/APK geeft men uitleg wat er gedaan is. Is op kortere of langere termijn een reparatie te verwachten wordt dat ook aangegeven. Je wordt altijd vriendelijk en netjes ontvangen of het voor een kleinigheid is of voor een andere, nieuwe of tweedehands auto. Je kunt binnenlopen en het is goed.

Service
Age Koster (Middelburg)
20-12-2017
10

Duidelijke afspraken goed werk aan de auto.Leenfiets besteld , liever een auto....................Op het laatste moment kon een leenauto nog geregeld worden ,top..

Service
ing.J.P.van de Velde (Vlissingen)
20-12-2017
9

vriendelijke ontvangst, stipte nakoming van afspraken en duidelijke verklaring van gewenste bijkomende onderhoudswerkzaamheden

Service
Marcel Sol (Koudekerke)
20-12-2017
9

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
15-12-2017
9

Klant vriendelijk en komen afspraken na

Service
Bea (Middelburg)
13-12-2017
9

Altijd vriendelijk personeel, je kan er vanuit gaan dat ze stipt op tijd klaar zijn, volgens afspraak

Service
L.L. van der Ploeg (Serooskerke)
13-12-2017
10

Ik geeft Toyota Vlissingen een 10 omdat ik als klant naar alle tevredenheid word behandeld en geholpen. Ik kom daar al jaren en ben nimmer teleurgesteld. Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, kennis van zaken, goede voorlichting als je iets vraagt en ga zo maar door. Met een dergelijke behandeling voel ik mij inderdaad "Koning" klant. Een dikke pluim daarvoor.

Verkoop
Simon Wisse (Vlissingen)
13-12-2017
9

Wij voelen ons welkom, alle vragen worden klantvriendelijk en respectvol afgehandeld. Het personeel is heel attent en behulpzaam.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

een goede garage ,goede ontvangst aan de balie ,goede vakmensen in de werkplaats ,voorzover ik dat kan beoordelen

Service
Anoniem
06-12-2017
5

kosten erg duur t.o.v. de tijd dat beurt heeft geduurd

Service
Anoniem
30-11-2017
9

Ik ben tevreden, maar alles kan altijd beter!

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Vriendelijke mensen. Deskundige mensen

Service
Wim de Vroome (Oostkapelle)
27-11-2017
10

Professioneel bedrijf

Service
Van der werf (Westkapelle)
22-11-2017
7

Update van de navigatie is onredelijk duur

Service
Leny Berg (Middelburg )
22-11-2017
10

Klantvriendelijk en terzake kundig

Service
Dhr. M.W. Smolders (Middelburg)
22-11-2017
9

Ben erg tevreden; goede service!

Service
Anoniem
13-11-2017
10

Een goede garage met prima service.

Verkoop
Anoniem
08-11-2017
9

niks is te veel goede behandeling

Verkoop
G Bouts (Nattenhoven)
06-11-2017
8

Prettige samenwerking tussen koper en dealer

Service
J.A.v.d.Putte (Middelburg)
01-11-2017
9

prima ontvangst

Service
Dhr Koster (Vlissingen)
01-11-2017
10

Hier wordt de klant serieus genomen. Altijd een luisterend oor, uitstekende en snelle service en als je even moet wachten is er ook een heel gezellige wachtruimte.

Service
Anoniem
25-10-2017
8

vriendelijk ontvangst... zonder afspraak binnen stappen... indien mogelijk direct zorgen voor een oplossing... goed advies... meedenken wat de kosten betreft.

Service
Sjaak Fransooi (Van der Brugghenstraat 33Vlissingen )
25-10-2017
10

Als er probleem zijn b.v. In het buitenland kan ik altijd de garage Bellen hoe te handelen

Service
Ellen Bil (Koudekerke)
25-10-2017
8

Aardige mensen, goede bediening en alles zeer duidelijk!

Service
H.E. Sijsenaar (Middelburg)
25-10-2017
8

Mijn ervaringen (vanaf 2003) zijn heel positief. Controlebeurten worden correct verricht; tussentijdse problemen worden snel aangepakt. Ik zie de garage meestal 1x per jaar

Service
Anoniem
19-10-2017
10

altijd correct, vriendelijk en behulpzaam behandeld door iedereen . De afspraken worden nagekomen en men is zeer professioneel. Wij hebben echt geen klachten over autobedrijf De Jonge.

Service
Anoniem
29-09-2017
10

Auto op was zelfs eerder klaar dan verwacht. de service is super, word altijd goed te woord gestaan goede uitleg op eventueleele vragen

Service
Simon Wisse (Vlissingen)
27-09-2017
9

De mensen zijn aardig en respectvol, klantvriendelijkheid staat voorop en m.i. zijn ze deskundig. En niet onbelangrijk het product is goed.

Service
Anoniem
27-09-2017
9

Zeer fijne dealer, waar de klant zich koning voelt

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Goede service, prettige mensen.Je wordt er uitstekend geholpen!

Service
J. de Voogd (Vlissingen)
13-09-2017
8

Fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Arie Matsinger (Middelburg)
13-09-2017
9

Correct, beleefd, kennis van zaken, eerlijk

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Fijne oprechte en vakbekwame mensen, denken mee en in oplossingen. Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen.

Service
T. Reijmerink (Serooskerke)
13-09-2017
9

aardige mensen, goede service!

Service
Hennie Lipman (Zoutelande)
08-09-2017
9

Ter zake kundig personeel en vriendelijk. Duidelijkheid over faktuur en uitgevoerde werkzaamheden. Bij onverwachte zaken altijd eerst overleg.

Service
Anoniem
05-09-2017
10

alle afspraken worden correct uitgevoerd binnen de afgesproken tijd

Service
Anoniem
01-09-2017
10

netjes, correct, vriendelijk, duidelijk

Service
co vd buuse (Sint Laurens)
31-08-2017
10

Uitstekende service, deskundig en betrouwbaar.

Verkoop
Fam. de Groot (Oost-Souburg)
17-08-2017
9

Klant vriendelijk, goede begeleiding/ uitleg met voldoende tijd voor de klant.

Service
j.j.rie
15-08-2017
8

tevreden.

Service
Piet de Ridder (Vlissingen)
10-08-2017
9

prettige en kundige garage met zeer vriendelijk personeel

Service
Anoniem
09-08-2017
9

afspraken worden nagekomen en service is uitstekend

Verkoop
Robin en Esther (Oost-Souburg)
09-08-2017
10

Zeer klantvriendelijk! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en door de deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers van Autobedrijf De Jonge

Service
Dhr. Overweel
07-08-2017
10

Wordt hier altijd perfect geholpen, zowel aan de balie, als in de werkplaats.

Service
A.Goeman (Middelburg)
03-08-2017
8

Het contact af afhandeling is altijd prima.

Service
Anoniem
02-08-2017
8

prima garage

Verkoop
Richard Ollefers (Oost Souburg)
02-08-2017
10

omdat proces van begin tot heden gewoon prettig is.

Service
Jeannet Dooms-Platteeuw (Vlissingen)
02-08-2017
9

Goede garage met uitstekende service en vriendelijke mensen.

Service
j.keersemaker (vlissingen)
27-07-2017
10

betrouwbaar en klantvriendelijk

Verkoop
Anjo Francke (Vlissingen)
26-07-2017
9

Toyota De Jonge B.V. in Vlissingen krijgt van mij een 9. Het hele aankoopproces is keurig en professioneel en bovenal vriendelijk en servicegericht begeleid. Uitgangspunt was duidelijk een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het begon allemaal met het gratis verwisselen van een dimlicht op onze vorige auto, waardoor ik even tijd had om in de showroom naar de C-HR te kijken. De lamp en het vervangen was gratis. Wat een service. Maar juist hierdoor krijgt Toyota en deze dealer een voorsprong bij het kiezen van een nieuwe auto !

Service
Richard Ollefers (Oost Souburg)
24-07-2017
10

zeer klantvriendelijk en altijd direct herkenning en juiste manier van aanspreken dus kennen hun klanten.

Service
Miranda den Hollander (Oostkapelle)
13-07-2017
9

Klantvriendelijk en deskundig, snelle goede service en uitleg.

Service
Anoniem
13-07-2017
10

Ze doen het goed.

Service
Hans Lander (Middelburg)
12-07-2017
10

Uitstekend bedrijf. Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Persoonlijk al tientallen ervaring met dit bedrijf. Steeds tot volle tevredenheid.

Service
Anoniem
10-07-2017
10


goede Service

Service
L JENSEN (OOST SOUBURG)
06-07-2017
10

OMDAT IK TEVREDEN BEN

Service
hennie van winsen (vlissingen)
30-06-2017
9

medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben goede kennis van zaken

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee.

Service
hennie van winsen (vlissingen)
30-06-2017
9

medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben goede kennis van zaken

Service
Corry Wisse- Louwerse (Middelburg)
30-06-2017
9

Ik wordt altijd op een prettige te woord gestaan en eventuele problemen opgelost.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Altijd vriendelijk medewerkers en goede teks en uit leg over het vervoer middel.

Service
Wim van Aalst (Middelburg)
21-06-2017
10

Goede garage,correcte behandeling door personeel, vriendelijk en behulpzaam ,jarenlang tevreden.

Service
Anoniem
21-06-2017
8

We worden altijd zer netjes te woord gestaan en geholpen. Ook de mail ter herinnering, een paar dagen voor de geplande afspraak ervaren wij als zeer prettig. Gewoon een heel goede garage.

Service
Cremers de Wild
20-06-2017
8

Vriendelijk personeel, service gericht

Verkoop
Henk Monnier (Vlissingen)
14-06-2017
10

al jaren zeer tevreden met dit autobedrijf

Service
Teus Reijmerink (Serooskerke Walcheren)
07-06-2017
10

De auto wordt bij mij thuis opgehaald, en na de onderhouds beurt keurig gewassen weer bij mij thuis afgeleverd na sluitingstijd van de dealer door personeel wat in mijn dorp woont. Perfect!

Service
Dhr. H.M. Post (Vlissingen)
31-05-2017
10

Zeer klantvriendelijk. Leuke mensen die je op een gezellige manier antwoord geven op al je eventuele vragen.
Je voelt je er op je gemak bij een bakje koffie.
En uiteraard wordt de auto prima verzorgd.

Verkoop
M. Boone
24-05-2017
8

betrouwbaar, duidelijk en persoonlijk

Service
De Buyis (Vlissingen )
24-05-2017
8

Zijn zeer vriendelijk..En hun werk doen zij goed.

Service
Dhr J.P.Rouw (Vlissingen)
12-05-2017
8

Ik hoor van verscheidene mensen dat autobedrijf de Jonge een goede naam heeft.

Service
Joyce Delfos (Vlissingen)
11-05-2017
10

Autobedrijf De Jonge geeft mij een veilige gevoel van reizen, mijn auto is altijd piekfijn in orde voor- en na een controle beurt.

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Ziet er altijd goed verzorgd uit en je word hartstikke vriendelijk geholpen.

Verkoop
Anton den Engelsman (Oost-Souburg)
10-05-2017
10

Uitstekende garage alles prima in orde.

Service
Dhr. J. van Zee (Middelburg )
03-05-2017
10

Allereerst is het maken van een afspraak prettig en duidelijk. Je weet gewoon waar je aan toe bent. Vragen worden duidelijk beantwoord en ze zijn erg behulpzaam in het bepalen van de aflevertijd en ophaaltijd. Omdat ik de dag voor dat de onderhoud beurt moest plaatsvinden ik toch vervangend vervoer nodig had werd dit op een geheel flexibele mannier geregeld. Als je een afspraak maakt weet dat die nagekomen wordt. Top service!!

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!! De service is uitstekend!
Men is altijd bereid uitleg te geven, mee te denken etc.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Alles naar behoren afgehandelt.

Service
A Vermeulen (Middelburg)
19-04-2017
9

Prettige garage

Service
mevr Susanne numans/p/o Dhr T Pfann (spijkenisse/middelburg)
12-04-2017
10

Prima en goed, vakkundig en vriendelijk bedrijf die ik iedereen zou willen aanbevelen!!

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Prima service!

Service
Catharien Koster (Middelburg)
12-04-2017
8

Kreeg toevallig vandaag en brief in de bus, daarin stond dat ik niet op tijd voor de onderhoudsbeurt, dus geen recht op pechhulp. How can??
Willen jullie dit terug draaien?

Service
Jan van Eijzeren
07-04-2017
9

Prima garage waar je ook bij onverwacht bezoek geholpen wordt. Vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
05-04-2017
8

Wordt altijd prima geholpen

Verkoop
J de Witte
05-04-2017
9

Klantvriendelijk, duidelijk en goede service

Service
dhr. L. Dieleman (Middelburg)
30-03-2017
8

vriendelijk, geen problemen, uitleg over werkzaamheden en manier van bandenprofielmeting telf . melding dat de auto klaar is omdat er geen apk steekproef wordt gedaan.

Service
Mevr. Minderhoud
29-03-2017
10

Altijd goed en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
29-03-2017
10

Ik kom er nu enkele jaren met 2 toyota's en tot op heden ben ik altijd netjes en vriendelijk behandeld en mijn auto's.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Prima service. Wat ze zeggen doen ze ook

Verkoop
A. de Muijnck
23-03-2017
9

Zeer klantvriendelijk.Goede ontvangst en contact.Goede service met de vorige auto ( Auris) Nemen de tijd voor je.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Grote klantvriendelijkheid en uitstekende service

Verkoop
D. den Ottelander (Middelburg)
16-03-2017
9

Wordt altijd prettig en accuraat geholpen. Zeer betrouwbaar.

Service
dhr T Paap (Serooskerke)
08-03-2017
10

Denken mee (voor evt oplossing)
Goede service
Heel goede opvang, vriendelijk personeel
Goede uitleg
Enz,enz

Service
Cor (Domburg)
08-03-2017
9

Prima service en deskundige medewerkers.

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Prima garage en prima service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22-02-2017
10

Auto weggebracht voor tweede ("grote") onderhoudsbeurt. Na de werkzaamheden werd ik goed geïnformeerd over het bandenprofiel en een nieuwe, motorbesparende voorziening aan de benzinetank. Voor mij een teken dat ze bij De Jonge aandacht hebben voor zowel de auto als de bestuurder. Dit, gevoegd bij mijn eerdere ervaring met De Jonge, maakt dat ik het een 10 waard vind.

Service
Bert Boersma (Vlissingen)
17-02-2017
10

De garage werkt professioneel en levert goede kwaliteit werk.
In hun kommunikatie naar de klant is de garage zeer transparant. Daardoor ontstaat vertrouwen.
Dit vertrouwen is tot op heden altijd terecht geweest.

Service
Anoniem
15-02-2017
10

Betrouwbare garage en personeel

Service
W.J.Peeters
13-02-2017
8

Aardige mensen goede voorlichting en goede service !

Service
Mevr D v.d Berg- Abbing (Vlissingen)
23-01-2017
10

We voelen ons thuis in de garage,de jongens uit de werkplaats helpen ook met kleine tussen door dingen.
B.V klok weer terug zetten,spanning van de banden controleren waar wij geen verstand van hebben.
Lege accu ze pikken je op en het word geregeld ondanks de etens pauze.
In een woord Perfect een goed geolied team daar,beveel ze aan iedereen aan!

Service
Dhr. Peter Dirksen (Middelburg)
16-01-2017
10

Omdat het de beste auto's zijn. En ik wordt altijd netjes behandeld.

Verkoop
A. Grouw (Middelburg)
13-01-2017
8

Goed bevallen

Service
F.C. Lamper (Vlissingen)
14-12-2016
10

Is een zeer goed en betrouwbare dealer

Verkoop
Chris Heijt (Koudekerke)
09-12-2016
9

word er altijd goed geholpen

Service
J.H. van der Weele (Middelburg)
01-12-2016
9

Vriendelijke en vakkundige mensen

Service
Wim de Vroome (Oostkapelle)
01-12-2016
9

Vriendelijk en deskundig

Service
Dhr. F. Hofman (Vlissingen)
28-11-2016
9

Een prettige garage met vriendelijk en vakkundig personeel.
Afspraken worden nagekomen en de service is goed.

Service
Anoniem
10-11-2016
9

Ik heb de auto er niet gekocht dus daar heb ik geen mening over. Maar bij eerste kennismaking i.v.m. onderhoudsbeurt ben ik goed geholpen

Service
W.Poppe (Yerseke)
10-11-2016
9

ik kom al jaren in deze garage dus ik ken ze allemaal.
als je er langs gaat voor iets dan wordt het gewoon even geregeld je kan op hen rekenen.
een geweldige zaak dik tevreden.

Service
marjan verhage (domburg)
10-11-2016
9

Goed geholpen, service staat voorop bij deze dealer!

Service
Piet de Nooijer (Zoutelande)
26-10-2016
10

Ze zijn heel attent, vriendelijk en gastvrij. Je krijgt er duidelijke uitleg over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Service
J. A.v
19-10-2016
10

Vlotte afwerking en keurige behandeling genomen. .

Service
Anoniem
19-10-2016
8

Prima service

Service
dhr. m.w. boone (vlissingen)
12-10-2016
8

goede ervaringen

Service
Anoniem
06-10-2016
10

omdat alles keurig netjes verzorgt wordt, alle reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd wordt en alles netjes overlegd wordt en de factuur ook toegelicht wordt zodat er geen onduidelijkheden zijn. Er wordt ook tijdig nog een herinneringsmailtje gestuurd wanneer je verwacht wordt.

Service
H.C.Tattje (Vlissingen)
28-09-2016
9

Goede, vriendelijke en vakkundige mensen met een luisterend oor naar je eventuele vragen of problemen.

Service
Frans stoffels (Middelburg)
14-09-2016
9

Prima service , klantgericht

Service
jh vd buuse (middelburg)
14-09-2016
10

uitstekende service, deskundig, klantgericht, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
25-08-2016
8

Men helpt altijd heel goed en snel en men is bijzonder vriendelijk.

Service
Piet de Ridder (Vlissingen)
17-08-2016
9

Zou een 10 of meer zijn als zijn inruilprijzen beter zouden zijn

Service
Hans Lander (Middelburg)
20-07-2016
8

Het liefst zou ik een 9 of een 10 geven, maar dat komt misschien wat overdreven over. Daarom een 8 voor een bedrijf dat uitmunt in uitstekend presteren.

Service
Miranda den Hollander (Oostkapelle)
13-07-2016
9

Mijn mooie toyota Aygo voor een eerste beurt weggebracht, snelle service qua uitvoering en duidelijke uitleg over wat er allemaal uitgevoerd is, maar ja bij een toyota gaat er zelden iets kapot dus nauwelijks kosten.

Service
Piet Moerland (arnemuiden)
06-07-2016
10

Al jaten een zeer goede verhouding met deze dealer.

Service
C. v.d.Gaag (Vlissingen)
30-06-2016
10

Prettige omgang en behandeling

Service
K.A.Delfsma (Burgh-Haamstede)
27-06-2016
10

Zoals reeds jaren. Zeer vriendelijk deskundig personeel!!

Service
Hennie van Winsen (Vlissingen)
23-06-2016
9

medewerkers zijn aardig, staan altijd voor je klaar en hebben goede vakkennis

Service
Anoniem
22-06-2016
9

Omdat A ik tevreden ben over de dienstverlening en bejegening.

Service
Peter Marjon Huiskes (Biggekerke)
15-06-2016
8

Prima voldoet aan de verwachtingen!
Het oog wil ook wat en het werkt ook nog eens geruisloos

Service
Anoniem
15-06-2016
9

de garage is een bekend bedrijf voor mij en ik ben nog nooit door mijn Toyota 's in de steek gelaten, dus de beurten en reparaties worden goed uitgevoerd

Service
Mevrouw C.A.Ris (Middelburg)
10-06-2016
8

ik vind deze waarde genoeg

Verkoop
Anoniem
09-06-2016
10

Alles was duidelijk en glashelder vanaf het moment dat ik binnen de dealer kwam, had ik het gevoel dat ik had veel opties en meest belangrijk, tijd om te kijken en denken. Geen verkooper achter mijn rug tot dat ik gevraagd heeft.

Service
Willem Poppe (Yerseke)
08-06-2016
9

ze staan altijd voor je klaar er is niets teveel voor hen zo wel bij het kopen van een nieuwe auto of reparatie

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Een goede dealer.

Service
Anoniem
02-06-2016
9

omdat je er goed word geholpen

Service
Anoniem
01-06-2016
10

Goede service en klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
01-06-2016
10

De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk. De werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.
Als er extra kosten zijn word ik daar over gebeld.
Prima service, ook als ik tussen de beurten door een probleempje heb met mijn auto.

Service
Anoniem
24-05-2016
9

Goede service en klantvriendelijke medewerkers.

Service
C.J. van Leuven (Middelburg)
19-05-2016
10

Vertrouwde relatie met het personeel aan de balie, aangename wachtruimte, Goede behandeling en Vakkundige monteurs

Verkoop
M.C. de Nooyer (Vlissingen)
18-05-2016
9

De verkoper neemt ruim de tijd voor een duidelijke,heldere uitleg.

Service
Anoniem
18-05-2016
10

Goede service, leenfiets meegekregen en een sms ontvangen zodra de auto weer opgehaald kon worden! Bedankt!

Service
Robert Pelle (Vlissingen)
13-05-2016
10

super dealer alles perfect

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Reeds bekend gemaakt

Service
Anoniem
06-05-2016
9

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Rinus Sturm (Middelburg)
06-05-2016
10

De gemaakte afspraken kloppen altijd en de werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd.Het personeel is deskundig en zeer klantvriendelijk.

Service
ad wieland (kamperland)
29-04-2016
9

voortreffelijk

Service
E Antheunisse (Middelburg.)
22-04-2016
10

Altijd een vriendelijk woord uitstekende kennis en een menselijke benadering bij binnenkomst.

Service
Anoniem
13-04-2016
8

klantvriendelijk, ik krijg enkele dagen voora feen herinnerings-email met de afspraakdatum, en een bedank email na afloop.
ik maak weinig km's dusgelukkig moet ik er niet veel gebruik van maken.

Service
Luc Verhage (Oost Souburg)
13-04-2016
10

Grote beurt bezoek aan deze Toyota garage was zeer aangenaam en had een hartelijk karakter.
Eerlijke antwoorden op voor mij belangrijke vragen.
Hiervoor mijn dank

Service
Teo van der Have (Vlissingen)
07-04-2016
10

Het voelt er erg prettig en warm aan, ze zijn er enorm vriendelijk.

Service
Anoniem
06-04-2016
10

Vriendelijk personeel, betrouwbaar, kan rekenen op gemaakte afspraken.
Kortom NIETS op aan te merken.

Verkoop
Anoniem
31-03-2016
9

ik ben zeer tevreden over deze toyota dealer.

Service
Anoniem
31-03-2016
8

Vriendelijk en zeer klantgericht. Een Toyota is een betrouwbare auto met zeer gunstige prijzen qua onderhoud en vervanging van onderdelen.

Verkoop
Aart van de Gruiter (Middelburg)
30-03-2016
9

Vriendelijk, goede en complete voorlichting

Service
Johan Cujé (Middelburg)
30-03-2016
10

Ben al ca. 15 jaar een tevreden klant bij deze dealer.

Service
Anoniem
29-03-2016
10

klankvriendelijkheid, prettige mensen, kwalitatief hoogwaardig medewerkers,