Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

491 commentaren van in totaal 491 beoordelingen
Service
Piet Moerland (Arnemuiden)
18/07/2018
10

Altijd goede service en uitleg van de kosten.

Verkoop
Jan van Lieshout (Vlissingen)
17/07/2018
9

top service en heldere uitleg.

Service
ko blaas (aagtekerke)
11/07/2018
9

ik ben uiterst tevreden

Service
ad wieland (kamperland)
09/07/2018
8

zeer tevreden

Service
De Heer J.C. Cornelis. (Vlissingen.)
09/07/2018
9

Zeer trvreden klant al zeer veel jaren. Een 10 geef ik nooit!

Service
Marianne Gommers (Middelburg)
09/07/2018
10

Zeer tevreden

Service
Mevr. Schoenmakers
09/07/2018
9

Je wordt altijd zeer prettig te woord gestaan en bij vragen krijg je een duidelijke uitleg

Service
Rinus Hofman (Middelburg)
09/07/2018
10

Alle orders worden keurig volgens afspraak uitgevoerd.

Service
W. Hendriks (Vlissingen)
09/07/2018
10

Zowel de service, werkzaamheden als het contact met de medewerkers is goed en wekt vertrouwen bij ons als klant. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt contact gezocht, wanneer er onvoorziene kosten zijn.

Service
Leo van Daalen (Mddelburg)
27/06/2018
8

Ik vindt dit cijfer hoog genoeg en dan doe je het goed als bedrijf. Een 9 of een 10 is tegen het perfecte en dat is bijna niet mogelijk. Ik kom zelf uit de techniek vandaar dit cijfer.

Service
Miranda den Hollander
27/06/2018
9

Keurige service en heldere uitleg na overleg over de extra kosten.

Service
Anjo Francke (Vlissingen)
21/06/2018
9

Toyota De Jonge heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Al vanaf het begin dat ik interesse toonde in een C-HR tot en met de 1e onderhoudsbeurt krijg je het gevoel dat je als klant welkom bent en dat men belang hecht aan een goede relatie met de klant. De combinatie van een uitstekende auto en een dealer die daarop aansluit in kwaliteit, is naar mijn mening het ideale recept om een klant voor lange tijd te behouden.

Service
Harrie van Dijk (Middelburg)
20/06/2018
10

Prima service en duidelijke uitleg wat men heeft gedaan bij een onderhoudsbeurt .

Service
Wim van Aalst (Middelburg)
20/06/2018
10

Jarenlange ervaring met deze garage met beleefd goed personeel.

Verkoop
wim van der burg (vlissingen)
12/06/2018
10

zeer goede service en behandeling

Service
Wim Vermeule (Vlissingen)
07/06/2018
9

Prima service en klantgericht dénken

Service
K.S.WONGSOREDJO (MIDDELBURG)
06/06/2018
10

iK BEN OVER ALLES ZEER TEVREDEN, ALLEEN JAMMER DAT ER EEN VERGISSING IS GEMAAKT.iK HAD EEN AFSPRAAK VOOR DE APK EN EEN GROTE BEURT.tOEN IK ER WAS WERD ER NA DE APK GEZEGD HIJ IS KLAAR, ALLEEN WAS ER VERGETEN EEN GROETE BEURT AAN TOE TE VOEGEN, DAAR MOET IK LATER VOOR TERUG KOMEN.VERDER OVER ALLES TEVREDEN.

Service
Erik Bongers (Vlissingen)
01/06/2018
8

Prima garage, die ook mee denkt en ook probeert om de kosten voor onderhoud laag te houden.

Service
Erik Wijkhuijs (Serooskerke)
01/06/2018
8

Goede uitleg uit te voeren werkzaamheden, ophaalservice auto thuis hier op het dorp, door baliemedewerkster, top !

Service
Peter van Nieuwland (Vlissingen )
30/05/2018
8

Correct en vriendelijk personeel en goede service. Niet te beroerd om een praatje te maken.

Service
Floris Sorgedrager (Vlissingen )
25/05/2018
10

Correcte vriendelijke mensen

Service
Besuijen
24/05/2018
9

Ze kennen je naamondanks dat er er maa zelden komt.

Service
Henk Post (Vlissingen)
24/05/2018
10

Er wordt goed en professioneel werk geleverd. Er heerst in de ontvangstruimte van de garage een gezellige en gemoedelijke sfeer met leuk personeel, die je met raad en daad te woord staan. Kortom een fijne en goede garage.

Service
van den Berg W . Hr. (Vlissingen)
24/05/2018
10

omdat ik daar correct en menselijk behandeld wordt

Service
Louis (Serooskerke)
04/05/2018
9

Ik heb jarenlange ervaring met deze mensen en ben nimmer teleurgesteld. Betrouwbaar, vakkundig, klantvriendelijk en goede service. Wat wil je als klant nog meer?

Service
J. Portegies (Middelburg)
02/05/2018
8

Al jarenlang goed, betrouwbaar en servicegericht.

Service
Joep van Sloten (Pijnacker)
02/05/2018
10

Toyota De Jonge heeft me voortreffelijk geholpen op het moment dat ik daar moest zijn voor werk. Kreeg een prima auto mee en diagnose + eindafrekening stemde overeen. Top garage, compliment voor de monteur die de diagnose stelde en verdere afhandeling door de garage!

Service
Kees van der Horst
02/05/2018
9

Klant vriendelijk en zaken kundig.

Service
Luc van Biemen
02/05/2018
10

Ontzettend goede service. Nog nooit meegemaakt in het soms erg schimmige autowereldje, en dat stemt me enorm blij. Er wordt ook nog eens goed meegedacht met de klant. De klantgerichtheid is geweldig goed. Gewoon TOP dus :-)

Service
Remco Breel (Veere)
02/05/2018
10

Bij toyota de jonge word je van begin tot eind goed en vriendelijk geholpen.het zijn daar vakmensen dat straalt alles uit.

Service
Mevrouw Wattel
30/04/2018
8

omdat ik tevreden ben over elk jaar weer het beurtje en de hulp die direct geboden wordt bij pech.

Service
Mevr. Arends
25/04/2018
10

Goede service, uitstekend verricht werk. Ze proberen je altijd zo goed en zo snel mogelijk te helpen. De prijs komt altijd overeen met de van tevoren gemaakte afspraken; zeer transparant en goede communicatie.

Service
Mevrouw J Delfos (Vlissingen)
25/04/2018
10

Super goede services, betrouwbaar en zorgvuldig. Schone omgeving en snelle bediening

Service
C.j. van den Broek (Vlissingen)
05/04/2018
8

Geen klachten

Service
Dirk van der Net (Scheveningen)
05/04/2018
9

Ik ben al jaren een ZEER TEVREDEN klant bij Autobedrijf De Jonge te Vlissingen, zelfs na mijn verhuizing van Zeeland naar Scheveningen ben ik deze dealer trouw gebleven.

Service
J.C.But (Vlissingen)
05/04/2018
10

In principe is een toelichting hier helemaal niet nodig,omdat er voor mij géén minpunten zijn Ik rij al jaren Toyota en kom al jaren bij dit autobedrijf en niets anders dan lof!!

Service
Mevr. Minderhoud-Hermans (Middelburg)
05/04/2018
10

steeds zeer correct behandeld

Service
Stephan de Beer (Middelburg)
05/04/2018
9

Zeer net en kundig personeel in een keurige zaak!

Service
Wim Rouffaer
04/04/2018
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Service
Henk van Gelder (Axel)
28/03/2018
10

Op basis van primair de kwaliteit van het geleverde, namelijk het merk Toyota, voldoet deze garage op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid aan alle eisen die je aan een merkgarage mag stellen.

Service
w van den bosse (middelburg)
28/03/2018
9

ben tevreden

Service
L. Dieleman (Middelburg)
26/03/2018
9

vriendelijke ontvangst, mooie showroom, geen problemen gehad met onderhoudsbeurten.

Service
A Vermeulen (Middelburg)
21/03/2018
9

Snelle service

Service
Bertus en Nellie Blankers (Grijpskerke)
21/03/2018
10

Team van dit bedrijf is gewoon top!

Service
Ruud K (Oost-Souburg)
21/03/2018
8

Alle jaren goed geholpen.

Service
Cor
07/03/2018
10

Deskundige vakmensen. Vriendelijk en behulpzaam. Vooraf duidelijkheid over de rekening.

Service
Wies Keunen (Domburg)
07/03/2018
10

Zijn klant vriendelijk, altijd bereid om mee te denken over datum die uitkomt. Vaak haalt een monteur mijn wagen op en brengt hem keurig weer terug. Overleggen altijd als een onderdeel aan vervanging toe is. Goede koffie en altijd vrolijk gestemd.

Service
marijke dijkstra (koudekerke)
06/03/2018
10

het is de beste dealer die ik gehad heb

Service
Dhr. Van Iersel (Tilburg)
28/02/2018
10

Goede communicatie, vriendelijk te woord gestaan, goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service.

Service
Karel van de Beek (Middelburg)
28/02/2018
10

De benadering van de medewerkers is heel persoonlijk, vriendelijk en professioneel.Men weet wie je bent en waarvoor je komt. Er wordt gedaan wat wordt gezegd en gezegd wat wordt gedaan. Je voelt je dus welkom en serieus genomen.

Service
Ria lameijn (Vlissingen)
08/02/2018
10

Ik word altijd goed geholpen door aardige mensen en ben al heel wat jaren klant.Ze denken met je mee, geven bericht als er extra onkosten zijn.Ik hoop nog jaren van hun service gebruik te kunnen maken.

Service
Mevr.S.C Bleijenberg (Vlissingen)
24/01/2018
10

zoals reeds eerder vermeld ben ik zeer tevreden over de geleverde diensten en vind ik het belangrijk dat dit samen gaat met de vriendelijke behandeling door het hele personeel.

Service
Ron Bok (Vlissingen)
24/01/2018
10

UITERST PROFESSIONELE UITSTRALING, ZEER CORRECT, VAKBEKWAAM EN SERVICE GERICHT PERSONEEL. KORTOM EEN PERFECTE COMBINATIE OM KLANTEN GOED TE WOORD TE STAAN EN SERVICE TE VERLENEN AAN HET TE ONDERHOUDEN VOERTUIG.MIN COMPLIMENTEN AAN ALLE MENSEN DIE ER WERKZAAM ZIJN!!!

Service
Jan Santegoeds (Oostkapelle)
22/01/2018
9

klantvriendelijk

Service
Dhr. Haegens (Vlissingen)
19/01/2018
9

Goede service, snelle afhandeling. Vriendelijke medewerkers en een behulpzame werkplaatsafdeling. Bij klein probleem word er gelijk gekeken.

Service
Peter&Marjon
17/01/2018
9

Ondanks dat we onze beide Toyota’s niet bij de Jonge gekocht hebben genieten we wel van top service!

Service
R. Catsman (Middelburg)
12/01/2018
9

Goede service, prettig personeel

Service
Mevr. Roose (Vlissingen)
03/01/2018
9

Alles naar wens,

Service
Paul te Booij (Aardenburg)
03/01/2018
8

Nette service, aangename benadering, attent, denken mee met je ook al gaat het om een lease auto

Service
Anoniem
22/12/2017
9

Ben zeer tevreden over de medewerkers, service en kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en medewerkers van Toyota De Jonge Vlissingen.

Service
Age Koster (Middelburg)
20/12/2017
10

Duidelijke afspraken goed werk aan de auto.Leenfiets besteld , liever een auto....................Op het laatste moment kon een leenauto nog geregeld worden ,top..

Service
Anoniem
20/12/2017
8

prima servicevriendelijke bejegeninghoge kwaliteit

Service
Anoniem
20/12/2017
9

zie eerder . aardige mensen, goede service

Service
H. Borgs (Vlissingen)
20/12/2017
9

Als er iets aan de auto moet gebeuren wordt duidelijk uitleg gegeven over het waarom en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Ook na onderhoudsbeurt/APK geeft men uitleg wat er gedaan is. Is op kortere of langere termijn een reparatie te verwachten wordt dat ook aangegeven. Je wordt altijd vriendelijk en netjes ontvangen of het voor een kleinigheid is of voor een andere, nieuwe of tweedehands auto. Je kunt binnenlopen en het is goed.

Service
ing.J.P.van de Velde (Vlissingen)
20/12/2017
9

vriendelijke ontvangst, stipte nakoming van afspraken en duidelijke verklaring van gewenste bijkomende onderhoudswerkzaamheden

Service
Marcel Sol (Koudekerke)
20/12/2017
9

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
15/12/2017
9

Klant vriendelijk en komen afspraken na

Service
Bea (Middelburg)
13/12/2017
9

Altijd vriendelijk personeel, je kan er vanuit gaan dat ze stipt op tijd klaar zijn, volgens afspraak

Service
L.L. van der Ploeg (Serooskerke)
13/12/2017
10

Ik geeft Toyota Vlissingen een 10 omdat ik als klant naar alle tevredenheid word behandeld en geholpen. Ik kom daar al jaren en ben nimmer teleurgesteld. Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, kennis van zaken, goede voorlichting als je iets vraagt en ga zo maar door. Met een dergelijke behandeling voel ik mij inderdaad "Koning" klant. Een dikke pluim daarvoor.

Verkoop
Simon Wisse (Vlissingen)
13/12/2017
9

Wij voelen ons welkom, alle vragen worden klantvriendelijk en respectvol afgehandeld. Het personeel is heel attent en behulpzaam.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

een goede garage ,goede ontvangst aan de balie ,goede vakmensen in de werkplaats ,voorzover ik dat kan beoordelen

Service
Anoniem
06/12/2017
5

kosten erg duur t.o.v. de tijd dat beurt heeft geduurd

Service
Anoniem
30/11/2017
9

Ik ben tevreden, maar alles kan altijd beter!

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Vriendelijke mensen. Deskundige mensen

Service
Wim de Vroome (Oostkapelle)
27/11/2017
10

Professioneel bedrijf

Service
Dhr. M.W. Smolders (Middelburg)
22/11/2017
9

Ben erg tevreden; goede service!

Service
Leny Berg (Middelburg )
22/11/2017
10

Klantvriendelijk en terzake kundig

Service
Van der werf (Westkapelle)
22/11/2017
7

Update van de navigatie is onredelijk duur

Service
Anoniem
13/11/2017
10

Een goede garage met prima service.

Verkoop
Anoniem
08/11/2017
9

niks is te veel goede behandeling

Verkoop
G Bouts (Nattenhoven)
06/11/2017
8

Prettige samenwerking tussen koper en dealer

Service
Dhr Koster (Vlissingen)
01/11/2017
10

Hier wordt de klant serieus genomen. Altijd een luisterend oor, uitstekende en snelle service en als je even moet wachten is er ook een heel gezellige wachtruimte.

Service
J.A.v.d.Putte (Middelburg)
01/11/2017
9

prima ontvangst

Service
Anoniem
25/10/2017
8

vriendelijk ontvangst... zonder afspraak binnen stappen... indien mogelijk direct zorgen voor een oplossing... goed advies... meedenken wat de kosten betreft.

Service
Ellen Bil (Koudekerke)
25/10/2017
8

Aardige mensen, goede bediening en alles zeer duidelijk!

Service
H.E. Sijsenaar (Middelburg)
25/10/2017
8

Mijn ervaringen (vanaf 2003) zijn heel positief. Controlebeurten worden correct verricht; tussentijdse problemen worden snel aangepakt. Ik zie de garage meestal 1x per jaar

Service
Sjaak Fransooi (Van der Brugghenstraat 33Vlissingen )
25/10/2017
10

Als er probleem zijn b.v. In het buitenland kan ik altijd de garage Bellen hoe te handelen

Service
Anoniem
19/10/2017
10

altijd correct, vriendelijk en behulpzaam behandeld door iedereen . De afspraken worden nagekomen en men is zeer professioneel. Wij hebben echt geen klachten over autobedrijf De Jonge.

Service
Anoniem
29/09/2017
10

Auto op was zelfs eerder klaar dan verwacht. de service is super, word altijd goed te woord gestaan goede uitleg op eventueleele vragen

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Zeer fijne dealer, waar de klant zich koning voelt

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Goede service, prettige mensen.Je wordt er uitstekend geholpen!

Service
Simon Wisse (Vlissingen)
27/09/2017
9

De mensen zijn aardig en respectvol, klantvriendelijkheid staat voorop en m.i. zijn ze deskundig. En niet onbelangrijk het product is goed.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Fijne oprechte en vakbekwame mensen, denken mee en in oplossingen. Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen.

Service
Arie Matsinger (Middelburg)
13/09/2017
9

Correct, beleefd, kennis van zaken, eerlijk

Service
J. de Voogd (Vlissingen)
13/09/2017
8

Fijne garage met vriendelijk en deskundig personeel.

Service
T. Reijmerink (Serooskerke)
13/09/2017
9

aardige mensen, goede service!

Service
Hennie Lipman (Zoutelande)
08/09/2017
9

Ter zake kundig personeel en vriendelijk. Duidelijkheid over faktuur en uitgevoerde werkzaamheden. Bij onverwachte zaken altijd eerst overleg.

Service
Anoniem
05/09/2017
10

alle afspraken worden correct uitgevoerd binnen de afgesproken tijd

Service
Anoniem
01/09/2017
10

netjes, correct, vriendelijk, duidelijk

Service
co vd buuse (Sint Laurens)
31/08/2017
10

Uitstekende service, deskundig en betrouwbaar.

Verkoop
Fam. de Groot (Oost-Souburg)
17/08/2017
9

Klant vriendelijk, goede begeleiding/ uitleg met voldoende tijd voor de klant.

Service
j.j.rie
15/08/2017
8

tevreden.

Service
Piet de Ridder (Vlissingen)
10/08/2017
9

prettige en kundige garage met zeer vriendelijk personeel

Service
Anoniem
09/08/2017
9

afspraken worden nagekomen en service is uitstekend

Verkoop
Robin en Esther (Oost-Souburg)
09/08/2017
10

Zeer klantvriendelijk! Wij zijn erg tevreden over het hele proces en door de deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers van Autobedrijf De Jonge

Service
Dhr. Overweel
07/08/2017
10

Wordt hier altijd perfect geholpen, zowel aan de balie, als in de werkplaats.

Service
A.Goeman (Middelburg)
03/08/2017
8

Het contact af afhandeling is altijd prima.

Service
Anoniem
02/08/2017
8

prima garage

Service
Jeannet Dooms-Platteeuw (Vlissingen)
02/08/2017
9

Goede garage met uitstekende service en vriendelijke mensen.

Verkoop
Richard Ollefers (Oost Souburg)
02/08/2017
10

omdat proces van begin tot heden gewoon prettig is.

Service
j.keersemaker (vlissingen)
27/07/2017
10

betrouwbaar en klantvriendelijk

Verkoop
Anjo Francke (Vlissingen)
26/07/2017
9

Toyota De Jonge B.V. in Vlissingen krijgt van mij een 9. Het hele aankoopproces is keurig en professioneel en bovenal vriendelijk en servicegericht begeleid. Uitgangspunt was duidelijk een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Het begon allemaal met het gratis verwisselen van een dimlicht op onze vorige auto, waardoor ik even tijd had om in de showroom naar de C-HR te kijken. De lamp en het vervangen was gratis. Wat een service. Maar juist hierdoor krijgt Toyota en deze dealer een voorsprong bij het kiezen van een nieuwe auto !

Service
Richard Ollefers (Oost Souburg)
24/07/2017
10

zeer klantvriendelijk en altijd direct herkenning en juiste manier van aanspreken dus kennen hun klanten.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Ze doen het goed.

Service
Miranda den Hollander (Oostkapelle)
13/07/2017
9

Klantvriendelijk en deskundig, snelle goede service en uitleg.

Service
Hans Lander (Middelburg)
12/07/2017
10

Uitstekend bedrijf. Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Persoonlijk al tientallen ervaring met dit bedrijf. Steeds tot volle tevredenheid.

Service
Anoniem
10/07/2017
10


goede Service

Service
L JENSEN (OOST SOUBURG)
06/07/2017
10

OMDAT IK TEVREDEN BEN

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Altijd vriendelijk medewerkers en goede teks en uit leg over het vervoer middel.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee.

Service
Corry Wisse- Louwerse (Middelburg)
30/06/2017
9

Ik wordt altijd op een prettige te woord gestaan en eventuele problemen opgelost.

Service
hennie van winsen (vlissingen)
30/06/2017
9

medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben goede kennis van zaken

Service
hennie van winsen (vlissingen)
30/06/2017
9

medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben goede kennis van zaken

Service
Anoniem
21/06/2017
8

We worden altijd zer netjes te woord gestaan en geholpen. Ook de mail ter herinnering, een paar dagen voor de geplande afspraak ervaren wij als zeer prettig. Gewoon een heel goede garage.

Service
Wim van Aalst (Middelburg)
21/06/2017
10

Goede garage,correcte behandeling door personeel, vriendelijk en behulpzaam ,jarenlang tevreden.

Service
Cremers de Wild
20/06/2017
8

Vriendelijk personeel, service gericht

Verkoop
Henk Monnier (Vlissingen)
14/06/2017
10

al jaren zeer tevreden met dit autobedrijf

Service
Teus Reijmerink (Serooskerke Walcheren)
07/06/2017
10

De auto wordt bij mij thuis opgehaald, en na de onderhouds beurt keurig gewassen weer bij mij thuis afgeleverd na sluitingstijd van de dealer door personeel wat in mijn dorp woont. Perfect!

Service
Dhr. H.M. Post (Vlissingen)
31/05/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Leuke mensen die je op een gezellige manier antwoord geven op al je eventuele vragen.
Je voelt je er op je gemak bij een bakje koffie.
En uiteraard wordt de auto prima verzorgd.

Service
De Buyis (Vlissingen )
24/05/2017
8

Zijn zeer vriendelijk..En hun werk doen zij goed.

Verkoop
M. Boone
24/05/2017
8

betrouwbaar, duidelijk en persoonlijk

Service
Dhr J.P.Rouw (Vlissingen)
12/05/2017
8

Ik hoor van verscheidene mensen dat autobedrijf de Jonge een goede naam heeft.

Service
Joyce Delfos (Vlissingen)
11/05/2017
10

Autobedrijf De Jonge geeft mij een veilige gevoel van reizen, mijn auto is altijd piekfijn in orde voor- en na een controle beurt.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Ziet er altijd goed verzorgd uit en je word hartstikke vriendelijk geholpen.

Verkoop
Anton den Engelsman (Oost-Souburg)
10/05/2017
10

Uitstekende garage alles prima in orde.

Service
Dhr. J. van Zee (Middelburg )
03/05/2017
10

Allereerst is het maken van een afspraak prettig en duidelijk. Je weet gewoon waar je aan toe bent. Vragen worden duidelijk beantwoord en ze zijn erg behulpzaam in het bepalen van de aflevertijd en ophaaltijd. Omdat ik de dag voor dat de onderhoud beurt moest plaatsvinden ik toch vervangend vervoer nodig had werd dit op een geheel flexibele mannier geregeld. Als je een afspraak maakt weet dat die nagekomen wordt. Top service!!

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!! De service is uitstekend!
Men is altijd bereid uitleg te geven, mee te denken etc.

Service
A Vermeulen (Middelburg)
19/04/2017
9

Prettige garage

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Alles naar behoren afgehandelt.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Prima service!

Service
Catharien Koster (Middelburg)
12/04/2017
8

Kreeg toevallig vandaag en brief in de bus, daarin stond dat ik niet op tijd voor de onderhoudsbeurt, dus geen recht op pechhulp. How can??
Willen jullie dit terug draaien?

Service
mevr Susanne numans/p/o Dhr T Pfann (spijkenisse/middelburg)
12/04/2017
10

Prima en goed, vakkundig en vriendelijk bedrijf die ik iedereen zou willen aanbevelen!!

Service
Jan van Eijzeren
07/04/2017
9

Prima garage waar je ook bij onverwacht bezoek geholpen wordt. Vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Wordt altijd prima geholpen

Verkoop
J de Witte
05/04/2017
9

Klantvriendelijk, duidelijk en goede service

Service
dhr. L. Dieleman (Middelburg)
30/03/2017
8

vriendelijk, geen problemen, uitleg over werkzaamheden en manier van bandenprofielmeting telf . melding dat de auto klaar is omdat er geen apk steekproef wordt gedaan.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Ik kom er nu enkele jaren met 2 toyota's en tot op heden ben ik altijd netjes en vriendelijk behandeld en mijn auto's.

Service
Mevr. Minderhoud
29/03/2017
10

Altijd goed en vriendelijk behandeld.

Verkoop
A. de Muijnck
23/03/2017
9

Zeer klantvriendelijk.Goede ontvangst en contact.Goede service met de vorige auto ( Auris) Nemen de tijd voor je.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Grote klantvriendelijkheid en uitstekende service

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Prima service. Wat ze zeggen doen ze ook

Verkoop
D. den Ottelander (Middelburg)
16/03/2017
9

Wordt altijd prettig en accuraat geholpen. Zeer betrouwbaar.

Service
Cor (Domburg)
08/03/2017
9

Prima service en deskundige medewerkers.

Service
dhr T Paap (Serooskerke)
08/03/2017
10

Denken mee (voor evt oplossing)
Goede service
Heel goede opvang, vriendelijk personeel
Goede uitleg
Enz,enz

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Auto weggebracht voor tweede ("grote") onderhoudsbeurt. Na de werkzaamheden werd ik goed geïnformeerd over het bandenprofiel en een nieuwe, motorbesparende voorziening aan de benzinetank. Voor mij een teken dat ze bij De Jonge aandacht hebben voor zowel de auto als de bestuurder. Dit, gevoegd bij mijn eerdere ervaring met De Jonge, maakt dat ik het een 10 waard vind.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Prima garage en prima service, vriendelijk personeel

Service
Bert Boersma (Vlissingen)
17/02/2017
10

De garage werkt professioneel en levert goede kwaliteit werk.
In hun kommunikatie naar de klant is de garage zeer transparant. Daardoor ontstaat vertrouwen.
Dit vertrouwen is tot op heden altijd terecht geweest.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Betrouwbare garage en personeel

Service
W.J.Peeters
13/02/2017
8

Aardige mensen goede voorlichting en goede service !

Service
Mevr D v.d Berg- Abbing (Vlissingen)
23/01/2017
10

We voelen ons thuis in de garage,de jongens uit de werkplaats helpen ook met kleine tussen door dingen.
B.V klok weer terug zetten,spanning van de banden controleren waar wij geen verstand van hebben.
Lege accu ze pikken je op en het word geregeld ondanks de etens pauze.
In een woord Perfect een goed geolied team daar,beveel ze aan iedereen aan!

Service
Dhr. Peter Dirksen (Middelburg)
16/01/2017
10

Omdat het de beste auto's zijn. En ik wordt altijd netjes behandeld.

Verkoop
A. Grouw (Middelburg)
13/01/2017
8

Goed bevallen

Service
F.C. Lamper (Vlissingen)
14/12/2016
10

Is een zeer goed en betrouwbare dealer

Verkoop
Chris Heijt (Koudekerke)
09/12/2016
9

word er altijd goed geholpen

Service
J.H. van der Weele (Middelburg)
01/12/2016
9

Vriendelijke en vakkundige mensen

Service
Wim de Vroome (Oostkapelle)
01/12/2016
9

Vriendelijk en deskundig

Service
Dhr. F. Hofman (Vlissingen)
28/11/2016
9

Een prettige garage met vriendelijk en vakkundig personeel.
Afspraken worden nagekomen en de service is goed.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Ik heb de auto er niet gekocht dus daar heb ik geen mening over. Maar bij eerste kennismaking i.v.m. onderhoudsbeurt ben ik goed geholpen

Service
marjan verhage (domburg)
10/11/2016
9

Goed geholpen, service staat voorop bij deze dealer!

Service
W.Poppe (Yerseke)
10/11/2016
9

ik kom al jaren in deze garage dus ik ken ze allemaal.
als je er langs gaat voor iets dan wordt het gewoon even geregeld je kan op hen rekenen.
een geweldige zaak dik tevreden.

Service
Piet de Nooijer (Zoutelande)
26/10/2016
10

Ze zijn heel attent, vriendelijk en gastvrij. Je krijgt er duidelijke uitleg over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Service
Anoniem
19/10/2016
8

Prima service

Service
J. A.v
19/10/2016
10

Vlotte afwerking en keurige behandeling genomen. .

Service
dhr. m.w. boone (vlissingen)
12/10/2016
8

goede ervaringen

Service
Anoniem
06/10/2016
10

omdat alles keurig netjes verzorgt wordt, alle reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd wordt en alles netjes overlegd wordt en de factuur ook toegelicht wordt zodat er geen onduidelijkheden zijn. Er wordt ook tijdig nog een herinneringsmailtje gestuurd wanneer je verwacht wordt.

Service
H.C.Tattje (Vlissingen)
28/09/2016
9

Goede, vriendelijke en vakkundige mensen met een luisterend oor naar je eventuele vragen of problemen.

Service
Frans stoffels (Middelburg)
14/09/2016
9

Prima service , klantgericht

Service
jh vd buuse (middelburg)
14/09/2016
10

uitstekende service, deskundig, klantgericht, vriendelijk en behulpzaam

Service
Chris Heijt (Koudekerke)
31/08/2016
9

word er altijd goed geholpen

Service
Anoniem
25/08/2016
8

Men helpt altijd heel goed en snel en men is bijzonder vriendelijk.

Service
Piet de Ridder (Vlissingen)
17/08/2016
9

Zou een 10 of meer zijn als zijn inruilprijzen beter zouden zijn

Service
Hans Lander (Middelburg)
20/07/2016
8

Het liefst zou ik een 9 of een 10 geven, maar dat komt misschien wat overdreven over. Daarom een 8 voor een bedrijf dat uitmunt in uitstekend presteren.

Service
Miranda den Hollander (Oostkapelle)
13/07/2016
9

Mijn mooie toyota Aygo voor een eerste beurt weggebracht, snelle service qua uitvoering en duidelijke uitleg over wat er allemaal uitgevoerd is, maar ja bij een toyota gaat er zelden iets kapot dus nauwelijks kosten.

Service
Piet Moerland (arnemuiden)
06/07/2016
10

Al jaten een zeer goede verhouding met deze dealer.

Service
C. v.d.Gaag (Vlissingen)
30/06/2016
10

Prettige omgang en behandeling

Service
K.A.Delfsma (Burgh-Haamstede)
27/06/2016
10

Zoals reeds jaren. Zeer vriendelijk deskundig personeel!!

Service
Hennie van Winsen (Vlissingen)
23/06/2016
9

medewerkers zijn aardig, staan altijd voor je klaar en hebben goede vakkennis

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Omdat A ik tevreden ben over de dienstverlening en bejegening.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

de garage is een bekend bedrijf voor mij en ik ben nog nooit door mijn Toyota 's in de steek gelaten, dus de beurten en reparaties worden goed uitgevoerd

Service
Peter Marjon Huiskes (Biggekerke)
15/06/2016
8

Prima voldoet aan de verwachtingen!
Het oog wil ook wat en het werkt ook nog eens geruisloos

Service
Mevrouw C.A.Ris (Middelburg)
10/06/2016
8

ik vind deze waarde genoeg

Verkoop
Anoniem
09/06/2016
10

Alles was duidelijk en glashelder vanaf het moment dat ik binnen de dealer kwam, had ik het gevoel dat ik had veel opties en meest belangrijk, tijd om te kijken en denken. Geen verkooper achter mijn rug tot dat ik gevraagd heeft.

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Een goede dealer.

Service
Willem Poppe (Yerseke)
08/06/2016
9

ze staan altijd voor je klaar er is niets teveel voor hen zo wel bij het kopen van een nieuwe auto of reparatie

Service
Anoniem
02/06/2016
9

omdat je er goed word geholpen

Service
Anoniem
01/06/2016
10

De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk. De werkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.
Als er extra kosten zijn word ik daar over gebeld.
Prima service, ook als ik tussen de beurten door een probleempje heb met mijn auto.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

Goede service en klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
24/05/2016
9

Goede service en klantvriendelijke medewerkers.

Service
C.J. van Leuven (Middelburg)
19/05/2016
10

Vertrouwde relatie met het personeel aan de balie, aangename wachtruimte, Goede behandeling en Vakkundige monteurs

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Goede service, leenfiets meegekregen en een sms ontvangen zodra de auto weer opgehaald kon worden! Bedankt!

Verkoop
M.C. de Nooyer (Vlissingen)
18/05/2016
9

De verkoper neemt ruim de tijd voor een duidelijke,heldere uitleg.

Service
Robert Pelle (Vlissingen)
13/05/2016
10

super dealer alles perfect

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Reeds bekend gemaakt

Service
Anoniem
06/05/2016
9

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Rinus Sturm (Middelburg)
06/05/2016
10

De gemaakte afspraken kloppen altijd en de werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd.Het personeel is deskundig en zeer klantvriendelijk.

Service
ad wieland (kamperland)
29/04/2016
9

voortreffelijk

Service
E Antheunisse (Middelburg.)
22/04/2016
10

Altijd een vriendelijk woord uitstekende kennis en een menselijke benadering bij binnenkomst.

Service
Anoniem
13/04/2016
8

klantvriendelijk, ik krijg enkele dagen voora feen herinnerings-email met de afspraakdatum, en een bedank email na afloop.
ik maak weinig km's dusgelukkig moet ik er niet veel gebruik van maken.

Service
Luc Verhage (Oost Souburg)
13/04/2016
10

Grote beurt bezoek aan deze Toyota garage was zeer aangenaam en had een hartelijk karakter.
Eerlijke antwoorden op voor mij belangrijke vragen.
Hiervoor mijn dank

Service
Teo van der Have (Vlissingen)
07/04/2016
10

Het voelt er erg prettig en warm aan, ze zijn er enorm vriendelijk.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

Vriendelijk personeel, betrouwbaar, kan rekenen op gemaakte afspraken.
Kortom NIETS op aan te merken.

Service
Anoniem
31/03/2016
8

Vriendelijk en zeer klantgericht. Een Toyota is een betrouwbare auto met zeer gunstige prijzen qua onderhoud en vervanging van onderdelen.

Verkoop
Anoniem
31/03/2016
9

ik ben zeer tevreden over deze toyota dealer.

Verkoop
Aart van de Gruiter (Middelburg)
30/03/2016
9

Vriendelijk, goede en complete voorlichting

Service
Johan Cujé (Middelburg)
30/03/2016
10

Ben al ca. 15 jaar een tevreden klant bij deze dealer.

Service
Anoniem
29/03/2016
10

klankvriendelijkheid, prettige mensen, kwalitatief hoogwaardig medewerkers,

Service
w van strien (vlissingen)
23/03/2016
10

Rij sinds 1972 toyota en nog steeds heb er reeds 34 auto,s gehad van dit merk ben zeer tevreden

Service
Anoniem
16/03/2016
9

Omdat we altijd vriendelijk worden ontvangen. Tijd voor een praatje! Goeie service en correcte afhandeling van problemen. Kortom: een tevreden klant.

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Kundige mensen.
Zeer vriendelijk en altijd bereid tot vraag beantwoording

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Je word zeer vriendelijk geholpen .En nog wel de zelfde dag.Ik..Ze zijn heel eerlijk..En zeggen gelijk hoeveel het gaat kosten..Ik ben in iedereen een tevreden.klant.

Service
René van den Hoven (Oost-Souburg)
16/03/2016
9

Betrouwbare dealer, alle werkzaamheden worden cf afspraak en vakkundig uitgevoerd. Ze kennen jou en je auto. Ik kom er graag.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Prettige garage en fijne mensen.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Goede service tegen een redelijke prijs

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
10

deskundig, vriendelijk, begripvol

Service
Marjan Sterken (Arnemuiden)
24/02/2016
8

Ik ben erg tevreden over de service en vind Toyota's ook betrouwbare auto's.

Service
Michiel Adriaan Veenhof (Middelburg)
24/02/2016
10

uitermate tevreden

Service
Anoniem
22/02/2016
8

wordt altijd correct geholpen

Service
PM (Biggekerke)
04/02/2016
8

Goede dealer

Service
T Paap (Serooskerke)
04/02/2016
9

gewoon, heel goed

Service
A Haers (MIddelburg)
03/02/2016
10

Service volgens afspraak uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
9

ik ben heel prettig behandeld

Service
Eddy Bleijenberg (Vlissingen)
03/02/2016
9

Volledig tevreden ,ontvangst en werkzaamheden. Betrouwbare dealer.

Service
A. Francke (Vlissingen)
01/02/2016
9

Het betreft een uitstekende garage, met vriendelijk personeel en ze doen hun best je tevreden te stellen

Service
Bert Boersma (Vlissingen)
01/02/2016
10

De dealer heeft een zeer klantvriendelijke binnenkomst bij de receptie. Ze doen hun best om het je naar de zin te maken. Daarnaast is er een optimale communicatie tussen de mensen van de receptie en de technische onderhoudsmensen. Bij onverwachte extra reparaties wordt er op inzichtelijke manier informatie verstrekt aan de klant. Al met al genoeg reden om vertrouwen te hebben in hen.Ik heb niet het idee dat ik onnodig op kosten wordt gejaagd.

Service
Anoniem
27/01/2016
9

betrouwbaar
fijne mensen
goede reparatie
goed, makkelijk contact ("gewone" mensen, niet van die gladde autoverkopers)

Service
Anoniem
27/01/2016
10

al jaren wordt ik hier goed en netjes geholpen. Nog nooit klachten gehad. Een prima dealer.

Service
Dhr. J.Hennekam (Vlissingen)
27/01/2016
10

Vriendelijke mensen, uitstekende service, afgeleverd werk altijd perfect. waren alle bedrijven maar zo.

Service
Louis (Serooskerke Walcheren)
27/01/2016
9

Klant vriendelijk, klant gericht, adequaat en meedenkend

Service
H.J.M.Kerssemakers (Middelburg)
22/01/2016
10

Zou niet weten op welke punten het (beduidend) beter zou kunnen.
Maar nogmaals er is geen ervaring met andere dealers in de regio.
En de afgelopen 13 jaar heb ik steeds met 3 autos probleemloos gereden.

Service
C. van den Bosse (Meliskerke)
20/01/2016
10

ik ben dik tevreden over de service!

Service
Leo Leeuwesteijn (Vlissingen)
20/01/2016
9

word altijd netjes geholpen

Verkoop
Vermeulen Hubertus (s Heerenhoek)
13/01/2016
8

goede uitleg

Service
Anoniem
08/01/2016
8

Goede service, nette behandeling, duidelijke uitleg en kosten komen overeen met eerder aangegeven.

Service
Anoniem
06/01/2016
9

De combinatie van (extreem) lage autokosten voor onze Yaris en de goede en klantvriendelijke service maakt dat
wij bijzonder tevreden zijn met onze Toyota. En met de dealer.

Service
a.pouwels (vlissingen)
06/01/2016
10

goede service

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Niets op aan temerken

Service
Gilles Provoost (Oost Souburg)
30/12/2015
10

Lage onderhoudskosten voor een oudere auto Vriendelijk personeel Mobiliteitsgarantie voor oudere auto's zelfs voor auto's die ouder zijn dan 10 jaar

Service
Peter (Rucphen)
30/12/2015
9

Zeer deskundig en vakkundig geholpen. Erg transparant over de gemaakte kosten en waarom bepaalde werkzaamheden uitgevoerd moesten worden. Ik kom de volgende keer zeker terug bij deze autodealer.

Service
Anoniem
24/12/2015
9

Aardig, klantgericht, efficiënt en betrouwbaar,

Service
Johan van Cranenburgh (Veere)
24/12/2015
9

Mijn Toyota dealer levert mij zeer goede service op een zeer betrouwbare en onderhoudsvriendelijke auto.
Mijn Previa is nu 15 jaar oud en nog krijg ik van Toyota jaarlijks gratis pechhulp in Europa! Niet dat ik het ooit nodig heb gehad, maar het gebaar spreekt voor mij boekdelen.

Service
A.Koster (Middelburg)
23/12/2015
10

Klant is erg belangrijk bij deze garage

Service
L JENSEN (OOST SOUBURG)
23/12/2015
10

OMDAT IK TEVREDEND BEN

Service
A Vermeulen (Middelburg)
10/12/2015
8

Goede vakmensen en goede afspraken te maken

Service
Zwaantje Meerwaldt-Daalhuizen (Vlissingen)
09/12/2015
8

Ik ben niet van "de 10-en" en dingen kunnen altijd nog beter, dus vandaar een 8.

Service
Anoniem
07/12/2015
9

Veel vertrouwen, vriendelijke mensen

Service
Coby . Whorrall (koudekerke)
07/12/2015
8

Ik ben tevreden over de manier waarop ik ontvangen en behandeld wordt en ook over hun manier van werken. Omdat de bushalte niet vlakbij is wordt op mijn verzoek mijn auto opgehaald en weer terug gebracht door een monteur die toevallig bij mij in het dorp woont. Dit wordt door mij bijzonder gewaardeerd. Ik ben 76, ver moeten lopen, in regen en wind in een bushokje zitten wachten lijkt me niet zo'n succes.

Service
Jaap Verijzer (Oost-Souburg)
07/12/2015
9

na jarenlang prima ervaring opgedaan bij onze garage.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Prima garagebedrijf, goede service, vriendelijk en vakkundig personeel!

Service
J.H. van der Weele (Middelburg)
02/12/2015
10

Vriendelijke en deskundige mensen

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Goede garage

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Goede en prettige service. Je wordt altijd prettig en voorkomend behandeld, niet alleen aan de receptie, maar ook door de mensen in de werkplaats.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Goede garage

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Prima behandeld

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
8

Deskundig en vriendelijk

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Zeer Klantvriendelijk, deskundig en geeft een zeer grote waardering

Service
de jong (vlissingen)
25/11/2015
5

wat ik vraag moet gebeuren ,maar doen hun niets

Service
Henk Koster (Vlissingen)
25/11/2015
10

Vanwege de klantgerichtheid, het meedenken en de deskundigheid

Service
Dhr W. Jobse
19/11/2015
9

Goede service, alles goed geregeld.
Aanpassing uitgevoerd om hogere kosten te vermijden.
Fiets van de zaak mee.

Service
Peter en Marjon
19/11/2015
8

Prima onderhoud voor onze beide IQ's overigens! Ondanks dat we nog nooit een auto bij jullie hebben gekocht worden we toch keurig geholpen!

Service
Anoniem
18/11/2015
10

zeer tevreden over deze garage

Service
Dhr. W.v.d.Berg (Vlissingen)
18/11/2015
9

vriendelijk , rustig en direkt

Verkoop
Anoniem
16/11/2015
9

Vriendelijk nemen de tijd. Fijne sfeer als je binnenkomt. Goede service

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Sedert 1983 rijden we Toyota en hebben we ons veilig gevoeld, zowel door de kwaliteit van de auto's als door de service van de verschillende garages. Deze garage vormt hierop geen uitzondering en voegt aan de service de unieke Zeeuwse sfeer
toe.

Service
Anoniem
04/11/2015
9


De garage medewerkers houden de data goed in de gaten wanner er service of onderhoud uitgevoerd moet worden. Vooraf wordt je goed geinformeerd wat er gedaan gaat worden en wat de voorziene kosten zijn, bij overschrijving wordt er gebeld. Zij geven goed aan wanneer de veiligheid of noodzaak tot onderhoud in het geding komt. Dan heb je geen keus en moet je wel toestemming geven tot onderhoud voor het overige hou je altijd de regie.






Service
Anoniem
28/10/2015
9

Wij zijn heel te vrede over het geheel van de dealer.

Service
Anoniem
28/10/2015
10

Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf, van ontvangst tot uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
10

Prima service

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

De voorruit van onze nieuwe Verso is altijd smerig vet.

Service
Hans Lander (Middelburg)
28/10/2015
10

Uitstekend bedrijf met zeer deskundige, klantvriendelijke en betrouwbare medewerkers. Ik ben al 40 jaar een zeer tevreden klant, nog niet éen keer teleurgesteld.

Verkoop
Jn v daelen (Nieuw -haamstede)
28/10/2015
10

Wij werden zeer correct behandeld

Service
l.provoost (meliskerke)
28/10/2015
9

er is niets volmaakt

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
8

Goede service, vragen staat vrij

Service
Anoniem
21/10/2015
9

duidelijk alles te vinden

Service
charl de koster (Heinkenszand)
21/10/2015
10

Bekwaam en vriendelijk, toppertje!

Service
Remco Robinson (Oost-Souburg)
21/10/2015
8

De dealer levert een kwalitatief goede auto voor een aantrekkelijke prijs en een goede garantie hierbij

Service
Anoniem
14/10/2015
10

mensen met vaardig met hand en verstand

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Zeer klantvriendelijke medewerkers, ik krijg indien nodig een fiets mee en ik geef mijn auto volledig over aan hun kennis en bekwaamheid. Dat vertrouwen is tot nu toe nog nooit geschonden.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

service is goed en ze zijn altijd vriendelijk en kleine dingetjes worden meestal gelijk opgelost.

Service
Anoniem
07/10/2015
9

goede en mooie garage.

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben over mijn dealer.

Service
J van den Bosse (Middelburg)
07/10/2015
10

goede service

Service
Johan Wieme (Philippine)
07/10/2015
9

Het totale beeld van afspraak maken, uitvoeren van de onderhoudsbeurt t/m het weer ophalen van de auto verloopt in een perfecte sfeer.

Service
Rudolf van Driel (Lewedorp)
07/10/2015
10

De service en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
30/09/2015
9

Wordt altijd vriendelijk geholpen en er wordt meegedacht naar oplossingen

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Vriendelijke ontvangst
Goede service

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Vriendelijke receptie, duidelijke uitleg.

Service
Bea (Middelburg)
16/09/2015
9

een garage die zijn afspraken goed nakomt. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel die met je "meedenkt".

Service
P.
16/09/2015
10

Goede service, keurig en hoed werk.

Service
J KOPPEJAN KORNELIS (OOST SOUBURG)
14/09/2015
9

De vriendelijkheid, vakmanschap tegen over de klant

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Eerlijk en betrouwbare dealer. Een duidelijke prijsopgave vooraf als er reparaties moeten gebeuren, zodat ik een betrouwbare en veilige auto blijf houden

Service
John de Voogd (Vlissingen)
11/09/2015
7

Tevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Verkoop
A. Dijkstra (Vlissingen)
26/08/2015
10

altijd tevreden over geheel bedrijf

Service
E. te Groen (Middelburg)
26/08/2015
10

Altijd een vriendelijke en goede service. Lage kosten, korte wachttijden, goed personeel zowel monteurs als administratief. Vaste klant zijn schept een vertrouwensband. Kleine reparaties en onderzoeken zijn soms gratis. Ik vertrouw deze garage zonder enig voorbehoud.

Service
michel heuker (oost=souburg)
19/08/2015
9

goede service vriendelijke mensen

Verkoop
Peter van Nieuwland (Vlissingen)
17/08/2015
8

Goed en betrouwbaar en goede en gedegen voorlichting

Service
Anoniem
05/08/2015
10

Niets op aan te merken. Kan geen verbeterpunten benoemen.

Service
D Veenhof
29/07/2015
10

Behulpzaam personeel, goede service, prettige sfeer, betrouwbaar!

Service
Hennie van Winsen (Vlissingen)
29/07/2015
10

Alle medewerkers zijn vriendelijk, hebben of maken tijd voor je en hebben verstand van zaken.

Service
Leo de Rijke (Vlissingen )
29/07/2015
8

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
27/07/2015
9

Zeer deskundig en betrokken team. Erg tevreden over deze garage.

Service
Dhr.D.Joziasse (Koudekerke)
27/07/2015
9

ben steeds goed geholpen

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Ik ben tot nu toe tot volle tevredenheid geholpen.

Service
Willem Poppe (Vlissingen)
22/07/2015
10

Het is altijd in orde ze staan altijd voor je klaar

Service
Anoniem
16/07/2015
8

vriendelijke medewerkers, goede service

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Dit autobedrijf is een dealer met vakkundige medewerkers, zowel verkopers als monteurs en ondersteunend personeel. We zijn er al jaren klant en we zijn altijd netjes en snel geholpen. Kortom, zeer tevreden en zeker een aanrader!

Service
A>
13/07/2015
10

keurige behandeling
vertrouwen

Service
M. Matulessy (Vlissingen)
13/07/2015
10

Onderhoudsbeurten altijd naar wens uitgevoerd. Vooraf zijn de kosten van die vaste beuren bekend en word je vooraf geïnformeerd over bijkomende kosten. Bij onverwachte problemen doen ze er alles aan je zo goed mogelijk te helpen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en kunt altijd terecht.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Ik vind de mensen zeer behulpzaam en vriendelijk, ik kan ten alle tijden langskomen en word, tot nu toe, altijd tot tevredenheid geholpen

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Vriendelijk en correcte service

Service
Karel Tiggelman (Middelburg)
08/07/2015
8

tevreden

Service
Anoniem
06/07/2015
10

altijd klantvriendelijk en met adviezen op maat.

Service
Anoniem
22/06/2015
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en word daar altijd zeer vriendelijk geholpen. Kortom mijn ervaringen zijn ronduit goed.

Service
Anoniem
18/06/2015
10

correcte behandeling

Service
Anoniem
17/06/2015
10

goede service en altijd vriendelijk

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

Prettig te woord gestaan en geen moeilijk gedoe om zakelijk te kunnen leasen.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

ik ben tevreden over alle aspecten waarmee ik inmiddels te maken heb gekregen (aankoop met inruil, onderhoudsbeurten)

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Vriendelijke service

Service
dhr. c.willemse (middelburg)
17/06/2015
9

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Koper,
17/06/2015
9

uitstekende service

Service
V.d. Gaag C. (Vlissingen)
17/06/2015
10

In alle opzichten zeer tevreden!

Service
Berrie Hessels (Oost Souburg)
03/06/2015
9

Alles goed en correct afgehandeld!

Service
Anoniem
01/06/2015
9

goede service

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam personeel.

Service
G. Noordhoek (Vlissingen)
26/05/2015
10

prima service, klantvriendelijk en duidelijkheid vooraf over de kosten. Zo wordt er keurig gemeld wat er allemaal gecontroleerd wordt en als er extra werkzaamheden nodig zijn wordt dit na overleg en vermelding van de kosten direct uitgevoerd.

Service
Ben Ederveen (Oostburg)
20/05/2015
10

Service en goede kwaliteit

Service
ab contant (middelburg)
13/05/2015
9

Het is een vriendelijke garage , keurig netjes geholpen. Je mag altijd bij de monteurs kijken als ze bezig zijn, leggen alles uit.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Goed is goed.

Service
den Ottelander (Middelburg)
13/05/2015
9

goede service, betrouwbaar, vriendelijk , kennen de klant

Service
Peter en Marjon (Biggekerke)
13/05/2015
8

Het is een prima dealer die nog wel puntjes op i moet zetten maar daar moet niet te zwaar aan getild worden!

Service
Anoniem
06/05/2015
10

Goed is goed.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Een acht is een goed cijfer, alles is bij onze dealer zoals het hoort te zijn, gewoon goed.

Service
H.M.Post (Vlissingen)
29/04/2015
10

Fijne garage. Vriendelijk personeel. Goede en duidelijke uitleg op vragen.

Service
Johan Cujé (Middelburg)
29/04/2015
9

Word goed en prewttig geholpen

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Auto opgehaald en weer terug gebracht na servicebeurt. Eerst prijsopgave voordat een reparatie/vervanging wordt uitgevoerd. kortom goede ervaring..

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Nemen de tijd voor je als klant, oplossing gericht mee denken, vriendelijke / beleeft, een goede service

Service
Frans Martens (Middelburg)
08/04/2015
9

Vriendelijk en vakkundig personeel. Klant gericht denken en handelen. Prettig in de omgang.

Service
Henk Koster (Vlissingen)
08/04/2015
10

duidelijke en complete informatie; klantvriendelijk; doen wat ze zeggen

Service
Jan.J.Riemens (Middelburg)
02/04/2015
8

Ben tevreden.

Verkoop
Anoniem
01/04/2015
10

goede service

Service
Cor van Esterik (Domburg)
01/04/2015
10

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goede service en klantgericht

Verkoop
Anoniem
25/03/2015
9

Dit is een betrouwbare dealer en hij heeft een behulpzame onderhoudsgarage

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Zeer goede service en klantvriendelijk. Zeer vakbekwame mensen

Verkoop
Anoniem
19/03/2015
10

Men heeft er respect voor de klant

Verkoop
Dhr. Hanou (Veere)
11/03/2015
9

Eerste Toyota hier gekocht; deskundige verkoper, prettige sfeer. Maakt alles bij elkaar genomen een professionele indruk. Dat belooft wat!

Service
rinus van t Westende (vlissingen)
11/03/2015
10

goed uitgevoerde reparatie

Service
Anoniem
02/03/2015
10

Erg klantvriendelijk en gaan goed te werk. Ik kan altijd even langskomen als er iets is. Zonder probleem wordt er tijd voor je gemaakt ook al heb je geen afspraak gemaakt.

Service
Anoniem
02/03/2015
10

Voor de 5e keer op rij werd ik netjes en vriendelijk geholpen bij zowel beurten als garantiewerkzaamheden. De service is prima en er is contact via telefoon en computer. De monteurs doen hun werk uitstekend. Er valt niets op aan te merken. Er zijn nooit technische problemen achteraf geweest en de auto wordt altijd in nette staat afgeleverd.

Service
P de koning (Vlissingen)
25/02/2015
9

Prima service , vriendelijk geholpen was snel klaar niks als lof

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Altijd goed

Service
Frenk-jan Visser (Middelburg)
11/02/2015
10

Bijzonder service gerichte mensen achter de 'balie' en telefoon, doen wat ze beloven en denken mee met de klant.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

wordt keurig en netjes geholpen

Service
Anoniem
04/02/2015
9

naar mijn gevoel is alles korect uitgevoerd,het is er niet goed koop maar wel goed.

Service
Anoniem
04/02/2015
10

Een bedrijf wat zijn uiterste best doet

Service
Hans Lander (Middelburg)
04/02/2015
10

Ik rijd al 40 jaar Toyota en ben onverminderd tevreden over merk en dealer.
Deskundig,betrouwbaar en klantvriendelijk. Een fijne auto en een fijne dealer.
Wat kun je nog meer verlangen?

Service
Ria lameijn (Vlissingen)
04/02/2015
10

Altijd vriendelijk, altijd tijd vrij maken om even naar je auto te kijken als je een probleem hebt, voor een voordelige oplossing zorgen, altijd bellen wanneer er een extra reparatie nodig is, ik ben dik tevreden

Service
Anoniem
03/02/2015
10

Goede klantvriendelijkheid, Mooie uitstraling receptie/showroom, Goede informatie vooraf, Goede waarschuwing vooraf over datum servicebeurt, Goede informatie over gereed zijn van de auto na de servicebeurt, Duidelijke nota.

Service
A.Geschiere (Midddelburg)
28/01/2015
10

omdat alles goed en volgens plan ging

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Prima garage, vriendelijk personeel, mooie showroom!

Service
H.L.Monnier (Vlissingen)
28/01/2015
10

een fijne garage , waar je zeer prettig wordt geholpen.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

goed product, goede fijne afhandeling, goede sfeer, correct, netjes.

Service
Anoniem
14/01/2015
5

NIET EENS OVER DE TOTALEN KOSTEN VAN DE REPARATIE

Service
Anoniem
06/01/2015
10

Correcte behandelijng

Verkoop
Anoniem
05/01/2015
9

prettige ontvangst, goede uitleg,deskundig personeel

Service
Harry Diny van den Berg (Vlissingen)
29/12/2014
10

Omdat we al jaren-lang perfect worden behandeld door het gehele personeel.
Van de Balie tot en met de Werkplaats.,
We zijn zelf totaal ontechnisch dus als we wat vragen over iets van de auto dan kan dat altijd al is het maar de ruiten vloeistof bij vullen dat wordt dan gelijk gedaan.
We raden dan ook iedereen aan om naar de Toyota garage de Jonge in Vlissingen te gaan.
Hartelijke groeten van Harry en Diny van den Berg

Service
Age Koster (Middelburg)
24/12/2014
9

Goede en reactie bij planning en afwerking

Verkoop
W.J. Monné (Middelburg)
17/12/2014
10

Uitstekende service. Vriendelijk, klantgericht deskundig personeel. Topbedrijf!!

Verkoop
Anoniem
10/12/2014
10

Toyota is gewoon heel goed

Verkoop
Anoniem
08/12/2014
10

omdat de klant er nog echt koning is. Vriendelijk, koffie, alle tijd

Service
Anoniem
04/12/2014
9

Prima service en prettig in de omgang. Erg klantvriendelijk allemaal.

Service
Hans Minderhoud (Sint Laurens)
03/12/2014
10

Deskundig en aangenaam in de contacten.

Service
J.H. van der Weele (Middelburg)
03/12/2014
10

vriendelijke, en kundige mensen

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Prima ontvangst en duidelijke afspraken

Service
Dhr. J.P. Bustraan (Kamperland)
02/12/2014
8

De behandeling is correct, vlot en plezierig.

Service
Joop Vergouwe (Middelburg)
02/12/2014
9

Altijd vriendelijk en belangstellend, koffie etc. Prima!

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Zoals ik al eerder vermeld hebt, deze garage is schoon net en dat geeft mij veel vertrouwen en daarom kom ik graag bij deze dealer en vertel dit ook aan vrienden en kennissen.

Verkoop
Anoniem
19/11/2014
8

Prettige sfeer en fijne ontvangst

Verkoop
Marianne Gommers (Middelburg)
18/11/2014
10

goede service

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Afspraken correct uitgevoerd. Vriendelijke behandeling.

Service
J. Portegies (Middelburg)
27/10/2014
8

ben al jaren bij deze dealer en heb daar een goed en vertrouwd gevoel bij

Verkoop
Angelina Schmitt (Grijpskerke)
21/10/2014
9

Service en aandacht, neemt klant serieus.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

Toyota is mijn voorkeursmerk auto en als de dealer geen steken laat vallen is het top.

Service
Anoniem
21/10/2014
9

De klantvriendelijkheid en de kwaliteit van reparaties

Service
Hans Hamelink (Middelburg)
21/10/2014
9

betrouwbaarheid en hulpvaardigheid

Service
Anoniem
20/10/2014
8

is prima een 8 dacht ik zo

Service
L. Wisse (Westkapelle)
16/10/2014
9

correct behulpzaam proberen met klant mee te denken bij bijna nooit voorkomende klachten hoe dit op te lossen en dan is het zeer jammer dat Toyota daar niet aan wenst mee te werken.

Service
Dhr. M.Sturm (Middelburg)
15/10/2014
10

Bij deze dealer mijn derde Toyota gekocht en in onderhoud. Altijd uitermate correct , deskundig en vriendelijk geholpen.

Service
C.J. van der Weel (Middelburg)
14/10/2014
8

betrouwbaar

Service
Dhr. F. Sorgedrager (Vlissingen)
14/10/2014
10

Ze denken met je mee, defecte onderdelen worden niet klakkeloos vervangen door nieuwe onderdelen, ze kijken verder.
Wanneer je om een nieuwe auto komt of voor een tweedehands, de behandeling naar de klant blijft dan het zelfde, dat vindt ik correct.
Mocht ik ooit in een ander merk gaan rijden, dan breng ik hem voor onderhoud naar de Jonge.

Service
Fam Blankers (Grijpskerke)
14/10/2014
9

Toyota rijden doe je voor je plezier, altijd weinig problemen en een prima service!

Service
Henk Koster (Vlissingen)
14/10/2014
10

zeer betrouwbaar , zeer klantvriendelijk en zeer klantgericht

Service
j.platteeuw (vlissingen)
13/10/2014
9

prima garage en vriewndelijk en deskundig personeel.

Verkoop
C.van der Horst (Middelburg)
09/10/2014
9

Heel klantvriendelijk zeer goede service altijd bereid om te helpen Dit is al jaren zo.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Goede service, goede technische uitleg, goed advies over uitgevoerde reparatie en aandachtspunten voor het vervolg tav techniek en financiën.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Alle medewerkers zijn klantgericht, vakkundig en correct. Afspraken worden nagekomen. Werkzaamheden worden vlot en correct uitgevoerd

Service
Mevr. Clement (Middelburg)
08/10/2014
9

vriendelijk personeel, nette uitleg over de kosten, attent door afspraak te mailen en smsen, auto wordt erg netjes achtergelaten

Service
mevr.. j. boone-doense (vlissingen)
08/10/2014
9

goed werk geleverd en klantvriendelijk

Service
PIET sPUIJ (vLISSINGEN.)
08/10/2014
10

Volkomen tevreden.

Service
Anoniem
07/10/2014
9

mijn eerste indruk/opdracht/beurt hier. geen probleem gezien. hoog cijfer

Service
Johan Wieme (Philippine)
07/10/2014
8

Vakbekwame en professionele ingestelde mensen.

Service
Anoniem
30/09/2014
8

Word altijd goed geholpen!

Service
Dhr. L.L. van der Ploeg (Serooskerke (W))
30/09/2014
9

M.n. de receptie- en garagemedewerkers zijn vriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Zij doen altijd hun best om klantgericht en klantvriendelijk te handelen.

Service
John de Voogd (Vlissingen)
30/09/2014
8

service is goed op alle fronten

Verkoop
Anoniem
29/09/2014
10

zeer klantvriendelijk, goede service

Service
Fam G. Dooms (Vlissingen)
29/09/2014
10

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid in combinatie met vakkennis!
Fijne mensen!!

Service
Anoniem
25/09/2014
9

betrouwbaarheid

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Betrouwbaar, Klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
23/09/2014
8

goede service en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
22/09/2014
9

netjes, goed, duidelijk

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Kennis van zaken. Eerlijke en duidelijke behandeling. Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Vriendelijk, adequaat, niet overdreven, deskundig

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Eerlijk geen onzin direct duidelijk en vriendelijk en ter zake kundig

Verkoop
Dhr. E.J.B. van der Borgt (Vlissingen)
19/09/2014
10

De klantvriendelijkheid bij deze dealer staat hoog in het vaandel. Ze nemen alle tijd voor je en zijn zeer deskundig. De auto was als cadeau ingepakt met een strik er om heen. We zijn al een kleine 20 jaar klant bij deze dealer, dus dat wil wel wat zeggen.
Verder rijden wij al heel lang Toyota want we zijn begonnen in een Corolla ongeveer 45 jaar geleden.

Service
Erik te Groen (Middelburg)
19/09/2014
10

Ze staan altijd voor me klaar, leveren de auto altijd perfect af en verder kan ik eigenlijk niets bedenken waarom ik ze een 9 of lager zou willen geven. Er is gewoon geen reden voor. Dat - en het feit dat ik Toyota als auto een prima voertuig vind - hebben mij al lang geleden doen besluiten dat mijn volgende auto ook een Toyota zal zijn !

Service
Harry.C.Tattje (Vlissingen)
19/09/2014
10

Snel en betrouwbaar

Service
Piet van der Maden (Vlissingen)
19/09/2014
9

Consequente werkhouding, goed geregelde afspraken

Service
Anoniem
10/09/2014
9

Alles goed geregeld en betrouwbaar

Service
Anoniem
10/09/2014
8

Over het algemeen wordt goed werk geleverd en is het personeel altijd vriendelijk.

Service
Anoniem
09/09/2014
9

prima service, denken mee, klantgericht, vriendelijk en een prima automerk natuurlijk

Service
W. van Splunder (Oost Souburg)
09/09/2014
10

klant vriendelijk, prijs kwaliteit, goede services, denkvisie is gericht op de zakelijke mark cornform informatie verstreking.
Het geen dat is afgesproken wordt uitgevoerd.

Service
Anoniem
04/09/2014
9

goede en snelle service; grote klantgerichtheid; kan snel terecht met eventuele problemen; wordt meegedacht over oplossingen; ben zeer tevreden

Service
Max Matulessy (Vlissingen)
04/09/2014
10

Heb je een probleem dan zullen ze alles doen om een oplossing voor je te bedenken, zodat je bijv. niet onverwachts zonder vervoer zit.

Service
Dhr.Simon Westdorp (Middelburg)
03/09/2014
9

klantvriendelijk, meedenkend en alles is keurig in orde.

Service
John van Eijzeren (Middelburg)
28/08/2014
10

Klant is koning

Service
Anoniem
27/08/2014
10

Wanneer men na de pensionering de randstad verlaat en een "nieuw leven" begint in Zeeland, is het van essentieel belang, een nieuw netwerk van vrienden op te bouwen.
Op grond van de ruim vijf-jarige ervaring met Autobedrijf De Jonge te Vlissingen kunnen we vaststellen, dat dit bedrijf deel uitmaakt van dat netwerk.

Service
Anoniem
26/08/2014
6

ik ben tevreden over mijn auto. de contacten tot nu toe - aankoop en kleine beurt - waren onpersoonlijk, ik heb niet het gevoel gekregen dat ik als klant koning ben maar gewoon een toevallige voorbijganger. geen enkele uitleg bij de beurt, geen prijsopgaaf etc. wel binnen de afgesproken tijd klaar. wat betreft de aankoop: inmiddels al veel auto's gekocht, maar nog niet eerder meegemaakt dat het rolletje pepermunt dat de werkplaats standaard in de auto legt na ieder bezoek gepresenteerd wordt als een cadeautje. bij een auto van 17.0000,= verwacht ik wel een bosje bloemen!

Verkoop
Anoniem
26/08/2014
9

Betrouwbaar

Service
Peter Barentsen (Koudekerke)
26/08/2014
10

Zeer klantvriendelijk, service en tot nu toe bewezen vakmanschap

Service
A.J. Polfliet (Oost-Souburg)
20/08/2014
9

garage betrouwbaar, goede monteurs. weet waar ze het over hebben met evt storingen. snelle en correcte afhandeling en inplannen van een beurt. het geef mij een goed gevoel om de beurten van mijn auto bij Toyota de Jonge in Vlissingen uit te laten voeren.

Service
Anoniem
20/08/2014
8

Wij zijn tevreden.

Service
Anoniem
18/08/2014
8

Correct; klantgericht, vlotte afhandeling, duidelijke afspraken; vriendelijk.

Service
Dhr. A.Budding (Middelburg)
18/08/2014
9

Beurten en reparties worden steeds correct, op tijd en volgens afspraak uit gevoerd. Dit alles via een vriendelijke en correcte receptie en uitgevoerd door goed onderlegd technisch personeel.

Service
Pielaat A.P. (Schoondijke)
13/08/2014
10

Prettig in de omgang duidelijke afspraken, nakoming afspraken en gemakkelijk online afspraken

Service
Anoniem
12/08/2014
8

Service, Klantvriendelijkheid, Meedenkend voor een snele oplossing

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Altijd goede service; medewerker komt in eigen tijd even kijken naar het probleem; We hebben 50% korting gekregen op de reparatie (defecte waterpomp), aangezien we de auto nog maar pasgeleden daar gekocht hebben. Ik moet wel zeggen dat het de eerste keer is dat onze Toyota echt een defect onderdeel had.
Bij mijn weten een zeldzaamheid.

Service
R J Vermaas (Vlissingen)
12/08/2014
10

Goed en betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
11/08/2014
10

Hartelijk naar de klanten toe en een goede service.

Service
Anoniem
11/08/2014
9

WE worden altijd goed geholpen. Er zijn geen tot weinig extra kosten aan de auto. De laatste reparatie was geheel gratis. De toyota's waar we toto nu toe in gereden hebben waren zeer betrouwbaar.

Service
dhr. H. Borgs (Vlissingen)
11/08/2014
9

Een goede, betrouwbare garage met mensen die de tijd voor je nemen. Ook als je alleen wat vragen hebt of informatie wilt en ze niet echt wat aan je kunnen 'verdienen'.

Service
Anoniem
07/08/2014
8

Het ging in mijn geval om een APK-keuring. Ik weet niet hoe de dealer in andere gevallen handelt. Dus nog onbekend hoe de service etc. van het bedrijf dan is.

Service
Anoniem
06/08/2014
9